maanantai 19. marraskuuta 2012

Hamasin urhea taistelu Gazan siviilien puolustamiseksi

Kylläpä Hamasin pojat ovat sitten rohkeita, moraalisia ja selkärankaisia urhoja!

Muuttavat sotilaalliset tappiot propagandavoitoiksi varmistamalla, että omat pomot, komentokeskukset, ohjusten laukaisualustat ja asevarastot sijoitetaan siviilien keskelle, koulujen ja lastentarhojen pihoille sekä sairaaloiden, lastentarhojen ja koulujen kellareihin.

Kun vihatun sionistihallinnon pommit sitten osuvat, voidaan tippa silmässä kantaa silvottujen lasten ja naisten marttyyri-ruumiita kameroiden eteen.

Miten ovela ja moraalinen strategia! Kuinka urheita miehiä ja rohkeita taistelijoita! Uskaltavat suojautua lasten, sairaiden, naisten ja vanhusten selän taakse!

Moiseen aspinaalisuuten ja nontestaalisuuteen harva mies kykenee.

Tällaiseen ei kykenisi edes Italian armeija, ei edes sen laivasto, vaikka sitä johtaisi itse kapteeni Francesco Schettino. Mutta Hamas pystyy. Kauan eläköön Hamas!

Heistattelen happia tälle vertaansa vailla olevalle rohkeudelle!

3 kommenttia:

anton kirjoitti...

Voevoe, poliittinen paikka kyllä tulee näillä puheilla, mutta taivaspaikka voi jäädä haaveeksi, niinkuin melkein meiltä kaikilta. :P

Turjalainen kirjoitti...

En tiedä poliittisesta paikasta, koska tällä hetkellä minulla ei ole mitään luottamustoimia, tai järjestövakansseja PS:n paikallisen nuorisopiirin hallituksen lisätäyte- eli varajäsenyyttä lukuun ottamatta, mutta taivaspaikkaan ei tällainen vaikuta senkään vertaa, varsinkaan kun fundamentalististerrorististotalitaristinen äärijärjestö Hamas on vain fundamentalististerrorististotalitaristinen äärijärjestö. Se, että se on valittu valtaan vaaleilla ei ole mikään krediitti, niin ne natsitkin pääsivät valtaan...

Turjalainen kirjoitti...

Hamasin taistelijat ja terroristijärjestön johto sijoittavat raketinheittimensä, komentopaikkansa, ase- ja ammusvarastonsa, sekä muut heille tärkeät kohteet tahallaan siviilien keskelle, sairaaloiden, koulujen ja lastenkotien kellareihin, asuintaloihin, lähelle polttoaineenjakelupaikkoja, jne. _maksimoidakseen_ siviiliuhrit, jotka heille ovat _vain_ propaganda-marttyyrejä.

Hamas _ei tee mitään_ suojellakseen Gazan siviilejä, vaan päin vastoin. Hamas pyrkii tahallaan siihen, että Israelin pommitukset saavat aikaan mahdollisimman paljon kuolleita lapsia, naisia, vanhuksia ja muita siviilejä. Sellaisia urhoja.

Tähän nähden Israel on onnistunut erittäin hyvin välttämään siviiluhreja.

Ja muuten, neljä päivää sitten Hamasin levittämä ja BBC:n sekä Reutersinkin jakama kuva kuolleesta perheestä paljastui melkein saman tien otetun Syyriasta, murhan tekijänä Hamasin liittolaiset, syyrialaiset salafistit. Luonnolliseti media ei korjannut virhettään eikä pyytele anteeksi, sillä se syö kiltisti kaiken paskan mitä Pallywood (palestiinalaiset) sille syöttää.

Se, että Hamas pääsi valtaan demokraattisilla vaaleilla ei ole terroristijärjestölle mikään krediitti. Natsitkin pääsivät valtaan demokraattisilla vaaleilla.

Mitä Israelin vastuuseen Gazan alueesta tulee, niin vetäytyessään alueelta 2005 Israel nimenomaan jätti vastuun palestiinalaisille itselleen. Sen sijaan, että demokraattisissa vaaleissa saatu voitto olisi Hamasille sulka hattuu, se on sille _sen oman käytöksen vuoksi_ pallo jalkaan: vaaleilla valittuna hallintona Hamas _on yksin täysin vastuussa_ kaikista tekemisistään ja tekemättä jättämisistään, sekä alueen väestölle, että kansainväliselle yhteisölle. Samalla tavalla natsitkin olivat yksin vastuussa tekemisistään sekä Saksan kansalle että kansainväliselle yhteisölle. Siksi heidät tuomittiinkin.

Samalla tavalla kuin on syrjäytetty diktaattoreita ja hirmuhallintoja, pitää syrjäyttää myös Hamas. Gaza pitäisi mielestäni miehittää uudelleen, laittaa YK:n suoraan hallintaan, varmistaa uudet, demokraattiset vaalit, ja sulkea terroristijärjestö Hamasilta kelpoisuus osallistua enää vaaleihin, aivan kuten natsit suljettiin ulos Saksan politiikasta II MS:n jälkeen.