torstai 19. huhtikuuta 2012

Saksa: Vihreät nuoret haluavat sallia insestin

Saksassa Vihreät nuoret haluavat sallia insestin:

"BERLIINI | Vihernuorison (Die Grüne-Jugend) mukaan perheen sisäiset sukupuolisuhteet tulee laillistaa tulevaisuudessa. Nuorisojärjestö perustelee aikomustaan sallia esim. vanhempien ja lasten välinen seksi saksalaisten niin sanotuilla vanhentuneilla ja "vanhanaikaisilla moraalikäsityksillä”.

”Saksan insestikielto on törkeää valtion sekaantumista yksityiselämään ja ihmisten vapauteen itse muovata oma elämänsä”. Vihreiden organisaation liittoneuvosto kritisoi lisäksi, että kansan moraalikäsitykset eivät oikeuta rankaisemaan ihmisiä. [...]

Huomioiden insestisuhteista syntyneillä ilmenevät vaikeavammaisuudet tarkoittaa tämä sitä, että valtion ei tulisi huolehtia ”väestön perintöaineksen puhtaudesta”. Siispä vihernuoriso vaatii kaikkien ”omaehtoisten rakkauskumppanuuksien” sallimista. [...]

Nuorisopoliitikot saivat tukea Vihreiden parlamenttiryhmältä. Oikeuspoliittinen puhemies, Jerzy Montag, painotti, että “rikosoikeudelliset seuraamukset sukulaisten ja sisarusten välisistä sukupuolisuhteista” ovat ”anakronismi”. Moraalisia tabuja ei ole syytä panna toimeen rikoslakien avulla.

Myös Vihreiden kansanedustaja Hans-Christian Ströbele otti voimakkaasti kantaa sisarusten sukupuolisuhteiden sallimiseksi tulevaisuudessa." [Myös Bild]

Kun Vihreät nuoret markkinoivat Suomessa vasta moniavioisuutta polyamorian markkinointinimellä, niin yllä olevasta jutusta käynee ilmi, mikä on se polyamoriasta seuraavana luvassa oleva "edistyksellinen trendi", joka odottaa rantautumistaan Suomeen?

Ja entäs sen jälkeen? Seuraavaksi sallitaan lapsiporno ja/tai vanhempien ja lasten välinen seksi? Kun on luovuttu kiveen hakatusita moraaliauktoriteeteista ja kaikki on suhteellista, ei tarvita kuin lauma lapsi- ja kehityspsykologeja joilla on oma lehmä ojassa, ja vahva poliittinen markkinointikoneisto, niin se on siinä.

Totesin jo joskus 90-luvulla, että loppujen lopuksi liberalisointikehitys tulee luultavasti johtamaan jopa pedofilian sallimiseen. Vaikka ns. liukuvan pinnan argumenttia vastaan on paljon hyökätty ja ajoittain varsin hyvin perustein, näyttää kehitys itsessään antavan vahvasti viitteitä siitä, että näin ei ole. Eli Keijolla on nyt vahva tunne, että se pätee sittenkin.

Ja nyt oksentamaan ->

Ei kommentteja: