keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Ranskan joukkomurhaaja on algerialaistaustainen islamisti-antisemitisti-terroristi

Naurattaisi ellei itkettäisi.

Niin on taas hirvittävän traagista ja toisaalta surkuhupaisaa katseltavaa tämä Ranskan verinen terrori- ja mediasirkus.

Kirjoitin viime vuonna kirjoituksen, jossa ruodin median suhtautumista toisaalta Belgian Liegessä ja toisaalta Italiassa tapahtuneisiin ampumatapauksiin. Jälleen kerran media on paljastanut - ja jälleen samalla tavalla - suhtautumisensa eli todellisen karvansa liittyen ääri-islamismin muodostamaan uhkaan.

Jälleen kerran media aloitti, ilman mitään tietoja ja vastoin varsin näkyviä vihjeitä, kirjoittelemaan, että tekijä on "äärioikeistolainen", ja perinteinen uusnatsirummutus oli jo hyvässä vauhdissa. Jopa "Pravda" ehti ampua itseään jalkaan.

Sitten tuli kylmä suihku poliittisen korrektiuden ja positiivisen syrjinnän nimeen vannovalle medialle, ja jopa samainen Pravda joutui ottamaan lusikan kauniiseen käteen.

Ja kyseessähän oli rasistinen terrori de jure, koska kun syy hyökkäykseen on ilmeisesti uskonnollinen ja/tai kansanryhmän vastainen ja/tai poliittinen, ja nykyään yksikin näistä syistä riittää siihen, että teko luokitellaan rasistiseksi. Lisämaustetta asiaan tuo, että tekijän viime viikolla tappamat sotilaatkin olivat ulkomaalaistaustaisia.

Algerialaistaustaisen epäilty, Mohammed Mera, joka on ilmoittanut kuuluvansa Al-Qaidaan, on aiemmin viettänyt aikaa mm. Pakistanin ja Afganistanin välisellä raja-alueella. Hänet on yhdistetty kiellettyyn antisemitistiseen Forsane Alizza (Knights of Pride) -ryhmään, joka on ilmoittanut taistelevansa "islamofobiaa vastaan". No, tuo ryökäle nyt varmaan vähensikin islamofobiaa oikein urakalla, I pressume?

On surkuhupaisan kornia, että kun tekijä itse julistaa kuuluvansa al-Qaidaan, niin media on aloittanut rummutuksen, että kyseessä on yksinäinen ritari, ja jopa Belgian tapauksesta(kin) tuttu "hän vaikutti niin mukavalta naapurilta"-korttikin on jo Ranskan mediassa pelattu. Toimittajat varmaan menee inttämään Meralle, että "Usko jo, sinä ET kuulu al-Qaidaan. Me tiedämme paremmin!".

Itse kirjoittelin pari päivää sitten Facebookin puolella, että tuntien Ranskan väestöpoliittisen ja yhteiskunnallisen tilanteen ja ottaen huomioon Lähi-idän tyylisen (mm. Irakista ja Afganistanista tutun) Hit&Run-tekotavan, tekijä ja/tai hänen motiivinsa linkittyvät luultavasti Lähi-idän tilanteeseen ja ääri-islamismiin. Äärioikeistoepäilyjä pidin Ranskan tapauksessa epäuskottavina, sillä ainakin Ranskan tunnetuin "äärioikeisto" eli Front National nykyään tukee juutalaisia (joita on kuulemma järjestössä jäseninäkin). Arvaukseni osui aika hyvin.

Ranskan presidentti Sarkozy on jo todennut hyökkäysten motiivien olevan rasistisia. Tästäkin johtuen Ranskan tragediasta on luultavasti tulossa isompi poliittinen myllerrys kuin mitä luulisi.

Sarkozy on nimittäin jo ottanut vaaliaseekseen maahanmuuttopolitiikan arvostelun, joten hänellä ei ole enää poliittisesti varaa perääntyä tuosta rasismi-lausumastaan - ei faktojen eikä edes poliittisen korrektiuden nimessä. Ja nyt kun rasistinen teko olikin islamismiin linkittyvä juutalaisvastainen ja palestiinalaisia tukeva hyökkäys, niin saadaan aika mielenkiintoinen kalabaliikki.


----------
----
--

[Edit 22.3.] Lisäys

Aiheeseen liittyen suosittelen tätä blogikirjoitusta:

Lainaus:

"Haussa äärioikeistolainen rasistisarjamurhaaja natsisympatioilla

..viime päivien uutisointi Ranskan rasistisesta sarjamurhaajasta kypsytti minut julkiseen kannanottoon. 

Olen nimittäin lähes pari päivää kuullut tasatunnein radiouutisista litanian, jonka mukaan Ranskan ampuja on äärioikeistolainen rasisti, jolla on natsisympatioita. Sitä mihin tämä "tieto" on perustunut, ei ole vaivauduttu kertomaan. Hmm - minulla itseasiassa on jonkinlainen kutina siitä, mistä tuo hyvin innokkaasti toisteltu "fakta" on peräisin. 

Vasemmistolla kun ei ole yleensä koskaan eikä missään ollut mitään estoja järjestää poliittisia tanssiaisia  tuoreilla haudoilla. Se on jo monesti nähty ihan kotimaisissakin ympyröissä. Ja Ranskassa on parasta aikaa meneillään presidentinvaalitaistelu. Joten Ranskan vasemmisto alkoi välittömästi hyväksikäyttää Touloisen uhreja oman vaalikamppanjansa ajamiseen. Leimatakseen "aärioikeistolaista" Marine LePeniä ja hänen retoriikkaansa satunnaisesti myötäilevää Sarkozya. Ja Suomen tiedotusvälineet seurasivat kärppänä perässä, koska se sopi erinomaisesti myös heidän nykyiseen agendaansa. Loogisesti vääjäämätöntä todisteluketjua rakenneltiin jo kiihkeästi toimituksissa ja "aktivisti"piireissä: 

Touloise = Breivik = Halla-Aho = kaikki monikultturismia ja maahanmuuttoteollista kompleksia kohtaan kritiikkiä esittävät -> helevetinmoinen  jeesustelu + paskamyrsky.

Kun sitten selvisikin, että Touloisen sarjamurhaaja oli poliisin vanha tuttu, Afganistanissa islamilaista jihadia niin teoriassa kuin käytännössäkin opiskellut ranskan-algerialainen Mohammed Merah, nuotit pitänee kirjoittaa kokonaan uusiksi. Rasismista tai viharikoksesta ei puhuta enää halaistua sanaa. Kyse on yksittäisen hourupään yksittäisestä teosta. Joka tärähtäneistön sisäisissä mielipiteissä on jopa lähestulkoon oikeutettu. (Kuten näköjään myös EU:n "ulkoministerin" Catherine Astonin mielestä) Teon aiheuttajanahan on ilmiselvästi vain ja ainoastaan Palestiinanalaisten sorto sekä äärioikeistolaisen rasismin ja vihapuheen räjähdysmäinen kasvu Euroopassa. Hävetkäämme kollektiivisesti.

Tämä(kin) ikävä uutinen tullaan nyt hautaamaan mahdollisimman pikaisesti pois julkisesta keskustelusta. Koska tekijä sattuikin olemaan monikultturistien rauhanuskonnoksi kohottaman aatteen tyylipuhdas arkikäytäntöjen edustaja. Ei niin yllättävää, että Hesari on jo aloitanut hyvin tutun tuntuisen "valkopesun". Ja nostanut uutisiksi mm seuraavat "asiantuntevat" kommentit:

-"Mohammed Merah oli oikeudessa kaksi viikkoa sitten syytettynä ajokortitta ajamisesta. Asianajaja Christian Etelinin mukaan Merah käyttäytyi tuolloin "kohteliaasti, sävyisästi ja sivistyneesti".

-"Merahin naapuri kuvailee epäiltyä kohteliaaksi mieheksi, joka pitää jalkapallosta ja moottoripyöristä eikä vaikuta erityisen uskonnolliselta."

[...]
Sinänsähän tuo "äärioikeistolainen natsimielinen rasistinen sarjamurhaaja"-uutisointi osui Keskiäksyn mielestä lähestulkoon oikeaan. Vaikka toimittajien tarkoitus oli toki päinvastainen. Mohammed Merahia voi nimittäin varsin hyvin luonnehtia hyvin rasistiseksi viharikolliseksi. Natsien ja islamistien välinen ero on taas kuin veteen piirretty viiva.

 

Keskiäksy ennustaa, että monikultturismin ja suvaitsevaiston agendojen kannalta katsottuna sangen epäsopivan ampujan takia Touloisen ampumatapaus poistuu julkisesta mediakeskustelusta hyvin nopeasti. Eikä siihen enää ole korrektia tai soveliasta myöhemmin palata. (Itseasiassa jatkossa siihen viittaminen varmaankin lähentelee vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää kohtaan) Aivan samoin kuin julkisuudesta on kadonneet esimerkiksi Liegen toriampuja, Belgian moskeijan polttopullottaminen,  Charlie Hebdo-lehden tuhopoltto tai vaikkapa kotoiset Sellon ampumatapaus ja Tampereen pitserian tuhopoltto. Ne eivät ole esimerkkejä eivätkä todisteita yhtään mistään, vaan ikäviä yksittäistapauksia. Joiden syynä ja aiheuttajana oli yksinomaan yhteiskunnissamme vellova rasismi ja vihapuhe sekä kasvava ulkomaalaisvastainen ilmapiiri."
--------------------------

Suosittelen myös tätä Ruukinmatruunan avausta samasta aiheesta:

"Viharikokset, poliittinen korrektius ja median vasemmistolainen painotus

[...]Ja valtamediat ovat uutisoineet asiasta hyvin kulttuurimarxilaisella tavalla.

Keskiäkäinen mies kirjoittaa
aiheesta hyvin: haussa oli aluksi äärioikeistolainen rasistisarjamurhaaja natsisympatioilla. Puhuttiin rasistisista motiiveista ja viharikoksista. Kun sitten paljastuikin, että kyseessä olikin se kaikkein todennäköisin vaihtoehto, puheet viharikosista katkesivat kuin khandzarilla leikaten. Nyt puhuttiinkin "kouluampujasta" aivan kuin Merah olisi ollut koulun oppilas ja että hänellä olisi keittänyt vaikkapa kiusaamisen takia yli, ja rasistiset motiivit haudattiin aivan täysin. Vanha totuus on syytä pitää mielessä: vasemmistolaisille juutalaiset kelpaavat kuolleina mutta eivät elävinä.

Poliittinen korrektius
on bolševismia frakki päällä, ja tapa, jolla uutisointi on hoidettu epäillyn henkilöllisyyden paljastuttua kertoo ehkä kaikkein parhaimmin siitä miten syvälle tämä marxilainen mätä on yhteiskunnassamme levinnyt. Koko juttu halutaan vaieta mahdollisimman nopeasti ja lakaista maton alle. Syyllinen olikin se kaikkein ilmeisin - islamistiterroristi. On todennäköistä, että koko juttu haudataan niin nopeasti kuin mahdollista eikä siihen enää palata. Tämä vasemmiston suvaitsevaisuus-, monikulttuuri- ja subversioagendan vuoksi. Eihän Tampereenkaan murhapoltosta ole tapauksen jälkeen hiiskuttu sanaakaan."
---------------------

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hep, mites tää nyt oli itseään jalkaan ampumista?

"Sotilaita, rabbin ja kolme juutalaista lasta ampunut mies on todennäköisesti uusnatsi, France24-kanava sanoi päivällä. Syyllistä ei ole tavoitettu joten hänen motiivejaan ei tiedetä."

-HS

FN:ista: tiedätkö, vieläkö pappa Le Pen vaikuttaa siinä? Hänhän ei mikään juutalaisten ystävä ole koskaan ollut.

Turjalainen kirjoitti...

Pappa Le Pen ei, mutta puolue on virallisesti muuttanut linjaa sitten 70-luvun. Muuttuu ne nuokin lafkat.

Hesarilla oli vähän muutakin kuin vain tuon pikku juttu, kun seuraa taannehtien 3 päivän ajalta. Ja Ranskalaislehdet ne vasta ampuivatkin itseään jalkaan. Toulousessa ehti vasemmisto jo marssia rasismia vastaan, mutta kun tekijä paljastui, meni suut suppuun...

Turjalainen kirjoitti...

Linkkivinkki : http://hampaankolosta.blogspot.com/2012/03/haussa-aarioikeistolainen.html

Turjalainen kirjoitti...

Suosittelen myös tätä Ruukinmatruunan kirjoitusta:

http://takkirauta.blogspot.com/2012/03/viharikokset-poliittinen-korrektius-ja.html.