maanantai 19. joulukuuta 2011

Alastomat maanpetturit

Haluatteko nähdä Kataisen ja Urpilaisen alasti? Se on helppoa, ei tarvitse kuin katsoa. Keisareilla ei nääs ole vaatteita.

Kuten jo tyhmemmätkin tajuavat, on faktaa, että Jutta Urpilainen ja Jyrki Katainen ovat valehdelleet Suomen kansalle.

Eihän siitä ole kuin puolisentoista vuotta kun aikamme legenda, Siilinjärven Nero, vakuutteli, että 1,8 miljardia on "ainut luku, jonka kansan täytyy muistaa" ja että "enempää rahaa emme anna ilman täysiä takauksia". Vaan kuinkas kävikään?

Vielä kesällä Urpilainen kehui, miten hyvät "takuutukset" Suomi saikaan. Vaan mites kävikään? Summat huitelevat jo missä sattuu ja vakuuksissa on yhtä paljon tyhjää ilmaa kuin mitä Suomen takausvastuissa oli "yllättäviä" korkomenoja.

Jyrki Katainen ja Jutta Urpilainen ovat Nyky-Suomen Otto Wille ja Hertta Kuusinen.
Kokoomus&Demarit peesaajineen eli Suomen hallitus antaa Suomen rahoja toisille valtioille yli kymmenen kertaa enemmän kuin Suomi maksoi sotakorvauksia Neuvostoliitolle nykyrahassa mitattuna.

Mutta eipä Kimmo Sasikaan edellä mainituista paljoa jälkeen jää. Nyt kun perustuslain noudattaminen voisi pelastaa Suomen, Sasi vaatii, että Suomen pitää rikkoa perustuslakinsa ja olla mukana pysyvässä kriisirahastossa, koska muuten jäämme pois päätöksenteon ytimestä.

Suomen päätöksenteko-osuus kokonaisuudesta on alle 2%, eli käytännössä yhtä tyhjän kanssa. Ja jos Suomi rikkoo perustuslakiaan kuten Sasi vaatii, EVM:ssä siirrytään enemmistöpäätöksiin, jolloin Suomella ei käytännössä ole edes paria prosenttia valtaa mihinkään. Jos Kataisen(-Sasin)-Urpilaisen maanpetoslinja jatkuu, niin Suomi kupataan kuiviin, eikä meillä ole enää siihen mitään sanottavaa.

Mutta luultavasti päättäjiemme alastomuus vain entisestään kiihottaa euronilkkejä, jotka jo nyt virtuaalisesti tumputtavat eurokiimassaan.

Alkaa tosissaan tuntua, että hallitus joutuu kutsumaan Suomeen eurosantarmit järjestystä turvaamaan, että ensi eduskuntavaalit käytäisiin edes näennäisen rauhallisesti ja sujuvasti. Toisaalta en yllättyisi, vaikka ne peruttaisiin jonkun Brysselistä tilatun nootin voimalla.

Ei kommentteja: