torstai 7. lokakuuta 2010

Palestiinalaishallinto eli PLO on natsiterroristijärjestö, jonka juuret ovat SS-joukoissa ja natsismissa

Yllä oleva otsikko on totta.Näyttääkö oheinen kuva teistä oudolta? Ei pitäisi, sillä kuva on perin puhuva.

Suomalainen ja länsimainen media on vain perin laiminlyönyt PLO:n eli Palestiinan vapautusrintaman sekä Lähi-idän islamistijärjestöjen historialliset natsitaustat.

Esimerkiksi Hisbollahin (kuvassa) eri taisteluosastojen valatilaisuuksiin kuuluu oheinen natsitervehdys. Se on suoraan peräisin 30-luvulta ja natseilta. Välittäjinä toimivat SS-sotilaat ja varhaiset palestiinalaisten militanttijärjestöt, joista PLO:n ytimen sittemmin muodostanut al-Fatah on yksi.

Natsitervehdys on vain pieni, pinnallinen osa, islamistien ja palestiinalaisjärjestöjen laajoja historiallisia yhteyksiä natsismiin. Merkittävimpien nykyaikaisten islamistijärjestöjen ja -puolueiden alkuperä ja toiminta-ajatus on peräisin muslimien, Natsi-Saksan ja Lähi-itään paenneiden natsien 30-luvun lopulta aina 40-luvun lopulle jatkuneesta yhteistyöstä.

Yhteistyö alkoi jo 30-luvun lopulla, kun Jerusalemin mufti, joka oli Palestiinan alueen korkea-arvoisin uskonollinen johtaja, Muhammad Amin Al Husseini matkusti tapaamaan Adolf Hitleriä. Tästä alkoi pitkä yhteistyö palestiinalaisten ja natsien kanssa. Al Hussein, joka oli Jasser Arafatin isän serkku, oli ensimmäinen ja vaikutusvaltaisin poliittisen Islamin ja natsien yhteistyön välinen linkki. Hän toimi omien sanojensa mukaan "Islamilaisen maailman lähettiläänä" Berliinissä.

Al Husseini teki sopimuksen Hitlerin Saksan ja Mussolinin Italian kanssa. Hän kokosi muslimeista SS-joukko-osastoja Natsi-Saksan avuksi. Vastavuoroisesti hänen järjestöään luvattiin tukea fasistisen muslimivaltion luomiseksi Lähi-itään. Al-Husseini järjesti juutalaisten vainoja ja murhia Lähi-Idässä ja Balkanilla 30-luvun lopulta alkaen. Hän järjesti niitä jo ennen natsiyhteistyön alkuakin 20-luvulla, sillä hän uskoi niiden kuuluvan Islamiin. Islamin sisäsyntyinen juutalaisvastaisuus löi kättä natsismiin kuuluvan ideologisen antisemitismin kanssa.

PLO:n juuret ovat näissä Arafatin suvun perustamissa kahdessa SS-Divisioonassa: SS-Hanjarissa ja SS-Skandebergissa.

1930-luvulla hillittön natsikuume valtasi Palestiinan. Al-Husseinin järjestön jäsenet pukeutuivat jo 1936-1939 Palestiinassa natsityyliin, lapsetkin tervehtivät toisiaan natsitervehdyksin. Jos kulki autolla palestiinalaisalueen läpi, piti se merkitä hakaristillä. Muuten saattoi joutua tarkka-ampujien kohteeksi. Hitlerin kuvia ja Saksan lippuja pidettiin esillä rinnakkain jopa Muhammedin syntymäpäivää juhlistavissa juhlallisuuksissa (monien muslimien uskomuksen mukaan myös Muhammed syntyi 20.4). Hitler siis rinnastettiin Muhammediin, joka on aivan uskomaton kunnia Islamin piirissä. Syynä tähän on Koraanin tulkinta, koska sen mukaan muslimien messias, Mahdi on henkilö joka aloittaa lopullisen tuhoamissodan juutalaisia vastaan.

Myös Syyriassa kuohui. Syyriaa nykyisin johtava (ja Irakia Saddamin hallinnon loppumiseen asti hallinnut) Baath-puolue perustettiin ja organisoitiin 30-luvulla nimenomaan NSDAP:n mallin mukaan. 40-luvun jälkeen tosin Syyrian ja Irakin puolueet riitautuivat keskenään, mikä johti viileisiin suhteisiin maiden välillä. Natsijuuret omaava Baath toimii Syyriaa hallitsevan Al-Assadin suvun hallintokoneistona.

Akselivaltojen hävittyä sodan jäi palestiinalainen natsivaltio kuitenkin perustamatta. Mufti Al-Husseini pakeni Egyptiin, eläen siellä arvostettuna palestiinalaisten johtajana vuoteen 1967 asti, jolloin hänen perustamansa natsijärjestön johtoon häntä seurasi hänen suosikkinsa sukulaispoika Jasser Arafat. Al-Husseini koulutti egyptissä muslimijoukkoja sotaan Israelia, länsimaita ja juutalaisia vastaan. Kouluttajina toimivat entiset SS-miehet, sekä joukko Saksasta paenneita natseja.

Kun Mufti viimein kuoli niin hänen ruumiinsa äärellä seisoivat Arafat, Anwar el-Sadat (tuleva Egyptin presidentti, Rommelin joukkojen luutnantti ja Egyptin natsipuolueen perustaja) ja joukko entisiä SS-miehiä.

Etelä-Amerikka oli tunnetusti karanneille natseille turvapaikka, mutta niin oli myös juutalaisvastainen ja Israelia vastaan sotiva Lähi-Itä. Mm. Presidentti Nasserin lähin neuvonantaja ja yksi 6 päivän sodan taustapiruista oli "Omar Amin" eli Johann von Leers.

Myös osa Hitlerin pyöveleistä, kuten SS-kenraali Fritz Katzmann sekä Alois Brünner, olivat myöhemmin arabidiktaattorien pyöveleitä. Katzmann, jonka luultiin paenneen Argentiinan ja kuolleen 50-luvun lopulla, johti ilmeisesti Nasserin kaasusotaa Jemenissä 1950-60 luvuilla. 1940-luvulla Saudikuningaskunnan salaisen poliisin järjesti ja koulutti maahan paenneet gestapo-agentit, joille kuningas Ibn Saud tarjosi turvapaikan, Islamiin kääntyminen toki oli edellytyksenä.

Jasser Arafat ihaili lähisukulaistaan, Suurmuftia ja Adolf Hitleriä suuresti. Arafat rakensi järjestölle uuden julkisivun, perustamalla suhteellisen maallisen mutta poliittisesti fanaattisen Al-Fatah-järjestön, PLO:n ytimen, joka vainosi ja murhasi juutalaisia ja kristittyjä Egyptissä, Libanonissa ja Palestiinassa. Entiset SS-miehet toimivat sotilaskouluttajina myös Fatahissa.

Fatah oli suhteellisen sekulaarina järjestönä lähempänä varsinaista natsismia kuin myöhemmin syntyneet Hamas ja Hisbollah, jotka ovat nekin natsismista vaikutteita ottaneita mutta perustaltaan islamilaisia järjestöjä. Usein islamistijärjestöt ovat riidoissa ja vihollisuuksissakin keskenään, mutta niitä sekä Fatahia yhdistää leppymätön juutalaisvastaisuus ja viha länttä kohtaan.

Muuten, kun Arafat viimein pääsi palaamaan takaisin Länsirannalle -93 Oslon "rauhansopimuksen" jälkeen, niin palestinalaispoliisit tervehtivät häntä Hitlertervehdyksellä.

Islamistien näkemykset ja tavoitteet etnisissä kysymyksissä ovat yhdistelmä Islamin ja natsismin oppeja. Juutalaiset ovat demonisia ikivihollisia, maailman tapahtumia salaa ohjailevia juonittelijoita, jotka pitää hävittää jonkinlaisena lopullisena ratkaisuna vuosisataisiin ongelmiin.

Islamistien natsiyhteyksien hahmottaminen auttaa käsittämään esimerkiksi sen, miksi monet muslimit vihaavat niin pohjattomasti juutalaisia. Toki Islamissa on jo muutenkin alkujaan juutalaisvastaisia piirteitä, mutta islamistijärjestöjen nykyinen antisemitismi on lähes identtistä natsien juutalaisvastaisuuden kanssa. Niiden suoranainen halu hävittää juutalaiset kansana, mikä heijastuu myös Iranin presidentin Mahmoud Ahmadinejadin puheissa, on saanut nykyaikaisen, poliittisina iskulauseina kuultavan muotonsa juuri historiallisesta natsien ja islamistien yhteistyöstä.

Natsismi toimii edelleen suorana innoituksen lähteenä miljoonille nykyajan islamisteille, jopa siinä määrin, että voidaan perustellusti sanoa nykyajan ääri-Islamin, varsinkin poliittis-militanttiselta osaltaan, olevan Islamin ja natsismin yhdistelmä.

Meidän on tehtävä osamme nykyajan taistelussa ihmisoikeuksien, vapauden ja demokratian puolesta natsismia ja rasismia vastaan. On elintärkeää, että paljastamme ja tuomme esiin sen tosiasian, että poliittinen Islam kätkee natsistiset juuret. Se ei vain ole syntyjään natsistinen, vaan sen tavoitteet ovat yhä lähes samat, sen päämääränä ovat etniset vainot ja fasistinen diktatuuri. Islamismin kriitikot ovat ensisijaisesti fasismin vastustajia ja ihmisoikeuksien ja vapauden puolustajia.

----------------------
------------
------

P.S. Israelin politiikan vastustamiseen ei tarvitsisi liittää natsismia, eivätkä kaikki islamistit ole natseja, saatika että Islamia pidettäisiin natsistisena. Kuitenkin tarpeeksi monet islamistit ovat mitä kiihkeimpiä natseja, joten tämä kirjoitus on paikallaan.

1 kommentti:

Kumitonttu kirjoitti...

Tämä eteni huikealla vauhdilla kuin paraskin dekkari konsanaan. Kiitos hienosta kirjoituksesta.

Sen vielä lisään, että Stalin antoi tukensa Israelin perustamiselle YK:ssa, koska hän inhosi muslimeita juuri heidän avoimen natsimyönteisyytensä takia ja toisaalta siksi, että hän kuvitteli saavansa Israelin hallintaansa, koska valtion perustajissa oli paljon entisiä Kominternin työntekijöitä.