keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Suomen synkkä lista - Suurlama on vasta käynnistymässä

Kiitokset Anna-Leena Niemiselle tästä koosteesta:

Suurlama on vasta käynnistymässä


1. Valtionvelka
Voi nousta vielä jopa 150 -200 Mrd.

Tähänastinen velkaelvytys on mennyt täysin yksiselitteisesti 700 000 valtion ja kuntien virkamiehen elättämiseen, eli se on syömävelkaa, joka ei tuota mitään.

2. Maahanmuutto-kustannukset

Virallisesti vajaa 1 miljardi, todennäköisesti lähes 2 miljardia vuodessa. Tarkkaa summaa ei ole edes uskallettu kertoa.

3. Maataloustuet

7 - 10 miljardia euroa vuositasolla, EU:n kautta kierrätettyä veronmaksajien rahaa.

4. Pakolla ylläpidetty keinotekoinen kaksikielisyys

2 - 3 miljadia euroa joka vuosi

5. Työttömyys

Ilmoitettu työttömien määrä 250-300 000. Todellisuudessa jo yli 700 000. Ensivuonna lähemmäs miljoona?

6. Nuorisotyöttömyys

Ilmoitettu 26%.Todellisuudessa jo yli 40% ja nousussa.

7. Huoltosuhteen romahtaminen

Elätettävien määrä työttömyyden, eläköitymisen ja äärimmäisen kiivaan syrjäytymisen vuoksi räjähtää käsiin.
Köyhiä nyt yli 700 000, ja pian tuplaantuu. Yhteensä 700 000 alkoholistia.

8. Eläkepommi

Kattamattomat eläkevastuut ovat noin 400 miljardia euroa, pelkästään kunnissa  noin 250 miljardia. Eläkkeiden suurleikkaukset ovat pakosta edessä jo 2012 - 2013. Eläkeläisiä tulee olemaan yli 2 000 000 ( Nyt jo 1 500 000 )+ Työttömät n. 1 000 000 (Nyt jo n. 700 000) + Julkispalvelut ja virkamiehistö 700 000 + Vajaatyölliset 1 000 000 sekä toimeentulotuki asiakkaat ( Henkilöt jotka eivät elä palkallaan ja tarvitsevat toimeentulotukea ). Elätettävät yhteensä 4 700 000.

9. Teollisuuden totaalinen romahdus ja työpaikkojen sekä päoman joukkopako ulkomaille

Venäjän puutullit olisivat vieneet joka tapauksessa 50% pelkästään metsäsektorin työpaikoista, laman kanssa leikkaus on alalla 2/3 työpaikoista. Metalliteollisuudessa jo 150 000 työpaikkaa on pysyvästi siirtynyt ulkomaille vuoden 2000 jälkeen, ja vauhti kiihtyy. Tietotekniikan puolella korkeintaan 10% niistä työpaikoista, mitä Suomessa oli vuonna 2001, jää tänne.

Kokonaisuutena yli 2/3 vientiteollisuudesta lähtee Suomesta tai menee nurin (ja merkittävästi työllistävää kotimarkkinateollisuutta ei oikein ole). 100 000 yrittäjää eläköityy, jatkajaa ei löydy. Verotuksen kiristäminen tappaa kiihtyvää vauhtia heikkenevää pienyrityskantaa

Pääomien pako ulkomaille: Varakkaat alkavat laajamittaisen omaisuuden suojaamisen ja maastaviennin verotuksen ja yhteiskunnallisen romahduksen pelossa

10. Bruttokansantuotteen totaaliromahdus

Vuoteen 2014 mennessä BKT:n reaalitiputus vähintään vuoden 2000 teknokuplan jälkeiselle tasolle, ja näin jos hyvin käy.

11. Verotulojen romahdus

Kuntien verokertymä tippuu noin 40%, ja valtion noin puolella. Verotus kiristyy, koska kokonaisveroastetta pakko nostaa melkein tuplaten (Myös ALV, Energia-, asumis-, yms. verot). Vaihtoehtona julkisten palveluiden alasajo, mikä taas lisäisi työttömyyttä puolella miljoonalla lisää.

13. Terveydenhoitojärjestelmän romahtaminen

Ihmisen viimeisen kahden elinvuoden sairauskustannukset ovat peräti 80% kaikista elinaikakustannuksista. Hoitaja- ja lääkäripula yhdistyneenä henkilökunnan loppuunpalamiseen. Julkisen terveydenhoidon romahtaminen -> Lääkärien ja hoitajien pako ulkomaille 2 – 5 x parempien palkkojen plus helpompien työolojen perässä. -> Valtio ja kunnat menettävät jopa satatuhatta veronmaksajaa.

14. Käsiin räjähtävä rikollisuus ja ääriliikkeiden nousu

Työttömien ja syrjäytyvien nuorten ja vihaisten ihmisten laumat alkavat etsiä syyllisiä, sekä väylää purkaa vihaa ja katkeruutta yhteiskuntaa kohtaan. Jengiytyminen ja väkivaltarikokset, huumausainerikollisuus, murrot, sieppaukset, kiristykset, ja massiivinen talousrikkollisuus. Harmaasta taloudesta sekä pimeästä työstä tulee yleisesti harjoitettua ja hyväksyttyä. Äärivasemmistolaiset ja -oikeistolaiset väkivaltaiset liikkeet, mafian ja eliitin omat turvallisuuskaartit.

15. Rajusti kärjistyvä yhteiskunnallinen eriarvoisuus

Keskiluokan tuho ja massojen kurjistuminen. Vain vajaa 20% ihmisistä onnistuu pitämään nykyisen elin- ja tulotasonsa, alle 5%:n ylläluokka onnistuu moninkertaistamaan varallisuutensa. Vartioidut ja aidatut asuinalueet rikkaille. Syrjäytyneitä nuoria jo nyt yli 100 000. Yhden syrjäytyneen elinaikainen pelkkä veromenetyskustannus yhteiskunnalle on 1 000 000 €

16. Ostovoima ja kysyntä romahtaa

BKT:n supistuessa ihmisten kaikki varat menevät välttämättömyyksiin. Kiinteistöbisnes romahtaa, asuntojen hinnat tippuvat 30-60%. Valtavia liikekeskuksia tyhjillään liikkeistä. Jo nyt vapaan liiketilan osuus, varsinkin toimistotiloissa 20 - 30%

17 . Sosiaalihuollosta takaisin köyhäinhoitoon, keskiluokka ajetaan leipäjonoihin. 

Asumiskustannus- ja elintarvikekupongit sekä ruoanjakelu. Ostoskeskusten parkkipaikoilla kerran viikossa säkkitavarana halpoja hiilihydraatteja ja huonolaatuisia lihasäilykkeitä.

18. Kansallinen velka 500 miljardia

Valtio, kunnat, yritykset, yksityiset, ammattiliitot, yms. -korkomenot (vähintään) 5% korkokannalla 25 miljardia euroa joka vuosi, joka vaikuttaa dramaattisesti kulutuksen leikkautumiseen ja työttömyyden kasvuun. Seuraavat kolme - neljä sukupolvea maksavat takaisin meidän tuhlailuamme.

19. USA:n talousromahdus.

Velkarahalla-elvytykset on elvytetty. Jos kuplaan vielä pumpataan ilmaan, alkaa inflaatio. USA painii jättimäisen vajeen ja kiivaasti pahenevan velkaongelman kanssa, ja vetoapua ei tule mistään. Dollarin ja siihen nojaavan valuuttajärjestelmän kaatuminen sekä siirtyminen P-Amerikan yhteisvaluuttaan: USA:n loppu supervaltana.

20. Suomen poliittinen päätöksenteko halvaantuu - Demokratian loppu

Päätöksentekojärjestelmä brakaa. Korruptiojärjestelmän purkaminen ja oikeudenkäynnit estävät ylemmän poliittisen päätöksenteon. Velaksi elätetyn virkamiesarmeijan lopettaminen halvaannuttaa päätöksenteon valmistelun täysin

21. IMF - tulee ja pakottaa raakaan saneerausohjelmaan.

Velkaantumisen tultua tappiinsa tulee paikalle IMF hoitamaan halvaantuneen hallinnon tehtäviä ja Suomen äärimmäisen kovakätistä saneerausta.

22. Suomesta EU-imperiumin provinssi, joka on vain keskushallinnon lakeija 

2015 (?) EU:sta yövartijavaltio, jossa verotulojen romahdettua, ainoastaan väkivaltakoneistot pitävät systeemiä pystyssä: poliisi, armeija, oikeuslaitos ja vankilat. Yövartijavaltio ei tarjoa kuin väkivaltakoneistot, joilla suojellaan "oikeusjärjestystä", siis käytännössä valtiota.

23. EU:n konkurssivaltiot romahtavat - Unionista Imperiumi jossa ei itsehallinnollisia jäsenvaltioita. 

Kreikka, Espanja, Portugali, Italia, Irlanti, Baltian maat, Britannia, ja Suomi, jne.


Johtopäätös: Suomen Pankin Erkki Liikanen: ”Maailman huonoin tilanne

2 kommenttia:

kati kirjoitti...

Kaikki on tarkoin suunniteltua tässä nykyisessä todellisuudessa.
Avain sana New World Order and good by freedom! :(

Simo kirjoitti...

Tämä kaikki on jo kauan sitten ollut täysin tiedossa. Wilkersonin NÄKY ja monet muut ovat myös siitä todistaneet jo 60 - 70 -luvuilla. Ja jos on tullut seuratuksi talouspolitiikkaa 50 luvulta eteenpäin, on ollut PAKKO havaita, kuinka palkoilla, sosiaalietuuksilla ja hintojen vyörytyksellä on kiihdytetty koko ajan reaalihyödykkeiden ja peruselämisen kustannuspaineita ylöspäin. Katteettomia "asetteita" on urakalla tehty; kiitos sosialisti- ja kommunistihallitusten. On maksatettu esim. oopperalippuja sun muita hyödyttömiä "hyödykkeitä" sellaisillakin, jotka eivät kuuna p
päivänä moisia tarvitse. Poliitikkojen, presidenttien seurueineen jne. "hyötymatkailu" on poikinut pelkkää potaskaa. Suomen tukeva yhdelläjalalla seisominen (Nokia) on sekin jo kliimaksinsa ohittanut.

Taannoin eräs asiakkaani työn lomassa kahvitauolla kertoi olleensa Neuvostoliiton ministeritason ja Suomen rakennusteollisuuden huippunimien kanssa samassa tilaisuudessa, kun solmittiin yhteistyöprojektista itärajan tuolla puolen. Juhlapuheessa tuossa tilaisuudessa Suomen 'juhlakalu' sanoi: "Tämä on suuri päivä Suomen rakennusteollisuudelle", ja olkansa yli heitti tuolle asiakkaalleni: "- ja suomalaiselle veronmaksajalle". Se kauppa tosin piti työllisyyttä yllä, vaan millä hinnalla, uskaltaneeko kukaan koskaan niihin lukuihin koskea...

'Kypsää kauraa' tässä kohta ollaan itse, vaan miten jälkipolvemme noita 'takkiherroja ja -naisia' mahtanevat kiittää? Nyt olisi jo vihdoin korkea aika erota tuosta poliisivaltiosta, joksi EU on kehittymässä, sillä se ei meitä pelasta MILTÄÄN HÄDÄLTÄ, vaan tulee kiristämään koko ajan lisää meitä kurkusta, kuten jo "SOKEA REETTAKIN" on nähnyt. Se väärä "MOOSES" - pyh! - ei noista asioista mitään ymmärrä.

Muutoin olen sitä mieltä, että "pakolais"tulvaan olisi puututtava!