sunnuntai 22. marraskuuta 2009

IPCC:n kupla puhkesi - Ilmastonmuutos huijausta?

Kuten kaikki teidämme, jokin aika sitten YLEn MOT-ohjelma nosti jokin aika sitten esiin erittäin vakavan asian, nimittäin jo vuosia jatkuneen poliittisen huijauksen ilmastonmuutoksen varjolla.

Tosiasiahan on, että kansainvälinen ilmastopaneeli IPCC on nyt sitten todistettavasti syyllistynyt tieteellisen tutkimusdatan pimittämiseen ja tulosten vääristelyyn. Ensin ilmi, että he olivat poistaneen analyyseistään Keskiajan lämpimän kauden (900-1300) kertoimen, jotta saataisiin näyttämään siltä että nykyinen lämmin jakso olisi "epätyypillinen". Nyt sitten on vielä tullu esiin infoa syvemmälle menevästä ilmastotieteen korruptiosta useissa IPCC:n verkostoon kuuluvissa tutkimuslaitoksissa. Ja IPCC:stä puhuttaessa on kyse sentään Nobelin saaneesta instanssista!

Kohu on saanut jatkoa: Tutkimuslaitos CRU:un tehty tietomurto, ja sitä seurannut tietovuoto on vahvistettu tosiksi. CRU:n johtaja Phil Jones, joka esiintyy useissa vuotaneissa sähköposteissa, on myöntänyt. Myös Helsingin yliopiston ympäristömuutoksen professori Atte Korhola, pitää aineistoa autenttisena siihen tutustuttuaan. Tämä julkitullut aineisto siis viittaa siihen että ilmaston lämpenemistä koskevaa dataa on tietoisesti muokattu eli vääristelty.

Keskiajan lämpimän jakson huomiotta jättäminen tehtiin sen takia, että saataisiin nyt käynnissä oleva ilmaston lämpeneminen näyttämään ihmisen aikaansaamalta l. poikkeavalta luonnon omasta syklistä. Tosiasiahan on, että tätä kylmää-lämmintä-kylmää -sykliä on ollut hamasta maailman tapista, sekä isossa mittakaavassa (jääkaudet ja niiden jälkeinen aika), että pienemmässä, n. tuhannen-kahdentuhannen vuoden jaksoissa. Nyt ollaan taas samassa lämpöjaksossa kuin sydänkeskiajalla.

Etelä-Suomen puustokin oli ennen viime jääkautta tyypillisesti Pohjois-Saksalaista, eli pyökkiä, tammia, pähkinäpensaita, jne. Ja vastattainhan uutisoitiin, että Etelä-Suomen vuosikeskilämpötila on jo melkein sama kuin Pohjois-Saksassa ja Tanskassa oli 1900-luvun alussa.

Eli pointti: Ilmasto lämpenee, mutta se ei johdu läheskään samassa määrin ihmisen toiminnasta, kuin IPCC ja sen rahoittajatahot ovat halunneet uskotella, poliittisista syistä. Ja lisäksi koko homman taustalla haisee pseudotieteellinen ideologia ja ilmastotieteen korruptio.

Asiaan liittyen on myös mielenkiintoista vasta paljastunut brittiläisen Futerra-nimisen ilmastonmuutospropagandaan erikoistuneen viestintäyrityksen laatima The Rules of the Game -dokumentti:

".. The Rules of the Game -opas, joka sisältää seikkaperäiset ohjeet massojen manipuloimiseksi ilmastonmuutosopin kannalle. Propagandisteille annetaan mm. ohjeita olla luottamatta liiaksi ihmisten huoleen omian lastensa tulevaisuudesta tai ylipäänsä näiden hengissäsäilymisvaistoon. Pelkoa kehotetaan lietsomaan vain silloin kun tarjolla on sopivia toiminnan kohteita, koska muutoin pelko voi johtaa apatiaan. Ilmastonmuutosteorian kriitikoita oppaassa kehotetaan kohtelemaan kuin ilmaa, ja kysymään julkisesti vain miten tilanteessa on toimittava, ei sitä, miksi tilanteessa on toimittava.

Futerra myös valistaa propagandisteja huomauttamalla, että ’rationaalista ihmistä’ ei ole olemassakaan, ja että itsekkyys ohjaa viime kädessä ihmisten päätöksentekoa. Näiden alustavien ohjeiden jälkeen, joiden tarkoitus on sopivasti järkyttämällä ”eliminoida myytit” opetuksen vastaanottajilta, opas jatkaa antamalla ohjeet ”uuden ajattelutavan” istuttamiseksi ihmisiin. Osa uutta ajattelutapaa on se, että ajatus ilmastomuutoksesta on koko ajan ihmisten ”mielen etualalla”. Propagandan vaikutusta tulee lisäksi pyrkiä vahvistamaan sekä ”sentraalisella että periferisellä prosessoinnilla”. Ja niin edelleen. Kyseessä on selvästikin varsin ammattitaitoisesti ja huolellisesti laadittu massojen manipuloimisen opas."


Niinpä niin.

Muuten, männä viikolla oli uutisissa että Englannissa on korjattu viinisatoa ensi kertaa 800 vuoteen, eli back to Keskiaika, jonka tasolle ainakin ilmastotiede näyttää uskottavuutensa puolesta tehneen aimo loikan.

Ei kommentteja: