keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

TT: 60% suomalaisnuorista kannattaa maahanmuuton rajoittamista

Taloudellisen Tiedotustoimiston uusi tutkimus vahvistaa taannoisen IRC-gallerian ylläpidon tekemän havainnon siitä, että yli 60% nuorista haluaisi rajoittaa maahanmuuttoa:

"TALOUDELLISEN TIEDOTUSTOIMISTON tutkimuksen mukaan 90 prosenttia 15-21-vuotiaista nuorista on ylpeitä suomalaisuudestaan ja 88 prosentin mukaan Suomi on yksi maailman parhaista maista elää. Helmikuisen kyselyn otosjoukko oli luotettava 1 080.

Nuorista 76 prosenttia oli huolissaan siitä, että suomalaisten arvomaailma on muuttumassa liian kovaksi ja kylmäksi. Taantuma ei ollut vielä koskettanut läheltä, mutta silti lähes puolet tytöistä koki, että työelämä on pelottava paikka. Pojista vajaa kolmasosa oli samaa mieltä.

Yllättävää oli, että 60 prosenttia oli sitä mieltä, että vierasmaalaisten maahanmuuttoa tulisi rajoittaa ja että 41 prosentin mielestä ympäristöasioista vouhotetaan liikaa."


Taannoinhan IRC-gallerinan ylläpito paljasti, että viime eduskuntavaalien aikaan IRC-gallerian vaalikoneen yhteydessä tehdyn kyselyn mukaan yli 60% nuorista vastustaa maahanmuuton lisääntymistä ( YLE Aamu-TV 13.2 IRC-gallerian edustaja kertoi asian suorassa lähetyksessä.)

Ei kommentteja: