keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Linkkisuositus: "EU:n mielestä maailmassa ei ole mitään hienompaa kuin islamistiset pedofiilit"

Suosittelen lukemaan kaverini J. Kerosen blogia. Erityisesti hänen viimeisin vetonsa veti kieron huumorintajuni johdosta hymyn huulille. Tässä mies, joka tekee suorasta poliittisesta epäkorrektiudesta vastaansanomatonta vääntöä:

Linkki:

Pari lainausta yllä olevan linkin takaa:

"Islam hyväksyy pedofilian. Pedofilia islamismissa kulkee jo uskonnon alkuperäisille juurille, jolloin lapsennussijaprofeetta Muhammed otti lapsivaimokseen Aishan ja hieroi kikkeliään hänen haarojensa väliin Aishan ollessa kuusivuotias. Tämä siittimen hieroskelu vasten kakaran ihoa kulkee muslimitraditiossa nimellä "mufa'khathat", eikä sitä islamin oppien mukaan pidetä varsinaisesti seksinä, minkä vuoksi islamisteille Muhammed ei ollut sellainen kuvottava, mielenvikainen pedofiilihullu, jollaisena hän näyttäytyy haditheissa meille noin 1,5 tuhatta vuotta sivistyneemmille länsimaalaisille."

"Pedofilian perinne on siirtynyt islamissa Muhammedilta suoraan meidän aikaamme. Pakistanilainen islamisti raiskasi 11-vuotiaan kristityn tytön. Uskovainen muslimi raiskasi 13-vuotiaan kristityn tytön. Moskeijajohtaja hyväksikäytti 15-vuotiasta tyttöä. Saudeissa 8-vuotias tyttö laitettiin naimisiin 50-vuotiaan miehen kanssa kertomatta tytölle. Vaikutusvaltainen muslimi uhkaili miestä, että hän aikoo naida tämän 3-vuotiaan tyttären. Nämä eivät ole yksittäistapauksia, joita ei saa yleistää, vaan ne perustuvat suoraan islamistiselle uskolle ja islamin pedofiiliprofeetan esimerkki antaa täyden hyväksyttävyyden tällaisille teoille. Vastaavia esimerkkejä uutisoidaan jatkuvasti, mutta ei Suomen mediassa."

Niinpä niin. Löytyyhän toki meille länsimaisille tutusta Raamatustakin epämiellyttäviä piirteitä, kuten orjuuden salliminen ja naisten alistamista, mutta viimeiset 600 vuotta länsimaista kulttuurihistoriaa ja kehitystä on tehnyt tehtävänsä asiassa. Islam sen sijaan on jäänyt keskiajalle.


Ei kommentteja: