lauantai 5. heinäkuuta 2008

Brittituomari: Sharia-lakia voitaisiin soveltaa Britanniassa

Voi helvata!

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Brittituomari+Sharia-...

"Muslimien sharia-lakia voitaisiin soveltaa myös Britanniassa, sanoo ylioikeuden presidentti, Englannin ja Walesin korkea-arvoisin tuomari lordi Phillips.

Lordi Phillipsin mukaan sharia kärsii länsimaissa laajasta väärinymmärryksestä. Sharia sisältää sääntöjä, joita muslimit pyrkivät noudattamaan elämässään.

Tuomarin mukaan shariaa voitaisiin käyttää muun muassa muslimien välisessä sovittelussa, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

" 'Ei ole mitään syytä, miksi sharian periaatteet, tai jokin muu uskonnollinen säännöstö, ei voisi toimia perustana sovittelulle tai muulle vaihtoehtoiselle erimielisyyksien ratkaisulle.' "

Eli tervetuloa vaan kunniamurhat, naisten ympärileikkaukset, vääräuskoisten kivittäminen, ja sananvapauden kieltäminen, sanoo brittilordi. Missähän pullossa mies on oikein kasvanut? Kuten 24.6 jo uutisoitiin, on Britannia jo nyt pahoissa ongelmissa sen takia, että sen suurkaupungeissa on jo alueita, joille kristityillä on pääsy kielletty, joilla vallitsee käytännössä sharia, ja joilla järjestystä valvoo vapaaehtoisista koottu, virallistettu islamilainen militia. Phillipsin ehdotus käytännössä vain vahvistaisi näillä alueilla jo vallitsevan käytännön lailla.

Haluavatko brittiviranomaiset tosiaan ongelman ratkaisemisen sijasta laittaa mieluummin päänsä pensaaseen ja nostaa kätensä antautumisen merkiksi?


Lisäksi brittikouluissa saa jo näköjään jälki-istuntoa, jos kieltäytyy rukoilemasta Allahia:

http://www.ilta-sanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen...

"Kaksi englantilaista koulupoikaa joutui jälki-istuntoon, koska he kieltäytyivät rukoilemasta Allahia koulun uskonnontunnilla. Tunnilla tutustuttiin toisiin uskontoihin, Daily Mail kertoo.

Opettaja oli pistänyt 11-12-vuotiaat oppilaat pukeutumaan muslimipäähineisiin oppitunnilla, jolla käsiteltiin islaminuskoa. Kun hän yritti opettaa oppilaille, miten muslimit rukoilevat, kaksi poikaa kieltäytyi. He olivat kristinuskoisia.

Pojat joutuivat niskuroinnistaan jälki-istuntoon, ja koko luokalta kiellettiin tauko tuntien välissä.

Oppilaiden vanhemmat järkyttyivät siitä, että opettaja pakotti rukoilemaan vierasta jumalaa.

- Jos muslimioppilaat pakotettaisiin kirkkoon rukoilemaan kristittyjen jumalaa, syttyisi sota, erään oppilaan isoisä sanoi Daily Mailille.

Koulun rehtori puolestaan moitti vanhempia siitä, että he ottivat yhteyttä tiedotusvälineisiin ennen kuin tulivat keskustelemaan hänen kanssaan."

Sillä lailla, nyt poljetaan "no-go" -alueiden lisäksi myös jo koulussakin uskonnonvapautta. Sanavapaudestahan briteissä on luovuttu aikaa sitten.

Toivon ettei Suomi milloinkaan seuraa brittien antamaa esimerkkiä. Ja jos seuraa, niin siinä vaiheessa toivon, että maassamme syttyisi tarvittaessa vaikka aseellinen vastavallankumous demokratian puolesta islamismia vastaan.

Ei kommentteja: