perjantai 19. lokakuuta 2012

Ajatollahin ajatuksia - Ajatella mikä Ajatollah!

Lainauksia kirjasta; Ajatollahin ajatuksia: Poliittisia, filosofisia, yhteiskunnallisia ja uskonnollisia kannanottoja. Jean-Marie Xavièren ranskankielisestä tekstivalikoimasta suomentanut Armas J. Pulla. Hämeenlinna: Karisto 1980. ISBN 951-23-1655-2.

-----------------------
"Mies voi hankkia seksuaalista nautintoa vauvaikäisenkin tyttölapsen kanssa. Hänen ei kuitenkaan tule yhtyä tähän, mutta anaaliseksi on OK. Jos mies yhtyy lapseen ja vahingoittaa tätä, hänen tulee elättää lasta koko tämän loppuelämän. Tyttöä ei kuitenkaan lasketa yhdeksi hänen luvallisista vaimoistaan. Mies ei saa mennä naimisiin tytön sisarten kanssa."

"Tytölle on parasta mennä naimisiin siinä iässä, että hänen kuukautisensa alkavat hänen miehensä kotona kuin että ne alkaisivat hänen isänsä kotona. Jokaiselle isälle, joka naittaa tyttärensä niin nuorina, on pysyvä paikka varattuna paratiisissa."

"Mies voi harrastaa seksiä sellaisten eläinten kuten lampaiden, lehmien, kamelien jne kanssa. Hänen kuitenkin tulisi surmata eläin orgasmin jälkeen. Hänen ei tulisi myydä eläimen lihaa omassa kylässään, mutta lihan myyminen naapurikylään on suotavaa."

"Jos joku harjoittaa anaaliyhdyntää lehmän, uuhen tai kamelin kanssa, niiden virtsa ja lanta muuttuvat epäpuhtaiksi ja edes niiden maito ei enää sovellu kulutettavaksi. Eläin tulee tällöin surmata mahdollisimman nopeasti ja sen raato polttaa mikäli mahdollista."
--------------------

Yllä oleva lainaus on siis kapea otos Iranin islamilaisen tasavallan edesmenneen perustajan ja johtajan ajatuksista. Se osoittaa, että joskus "suurmiesten" ajattelun todellisuus on mustempaa kuin mitä normitavis voisi edes huumorimielessä keksiä.

Ei kommentteja: