keskiviikko 2. toukokuuta 2012

YLE Ajankohtainen kakkonen: Varastetut lapset ja fasismi

Katsoitteko eilen illalla Ajankohtaisen kakkosen reportaasin Espanjan lapsikaupasta? Kannattaa katsoa.
Espanjassa on 30-luvulta 90-luvulle saakka, viranomaisten, lääkärien ja katolisen kirkon toimesta sekä yhteistyöllä, ryöstetty jopa yli 300 000 lasta, todennäköisesti paljon enemmänkin, vanhemmiltaan ja myyty toisiin perheisiin, poliittisista ja ideologisista syistä mutta myös bisneksen vuoksi.

Järkyttävä dokumentti, mutta on hyvä, että tällainen asia tuodaan julki. Nimittäin kaikki fasistiset järjestelmät harrastavat/harrastivat tuollaista. Fasistisiin lasken mustien fasistien - eli varsinaisten fascistien sekä natsien - ohella myös punafasistiset eli ex-NL:n, entisen kommunistidiktatuurit ja mm. nykykiinan.

Neuvostoliitossa jopa 4 miljoonaa lasta otettiin vanhemmiltaan poliittisin perustein. Tosin vain osa sijoitettiin perheisiin, suurin osa pistettiin lapsivankiloihin/laitoksiin. Heistä koulutettiin Stalinin omaa "Hitlerjugendia" eli käytännössä suurin osa II Maailmansodan ajan "Neuvostoliiton SS:n" eli NKVD:n sotilaista oli kovalla kurilla, brutaalilla väkivallalla ja aivopesulla silmittömän vihan välikappaleiksi ja kommunistista väkivaltakoneistoa palvelemaan kasvatettuja porvariston maanviljelijöiden lapsia.

Saman verran jäi 20- ja 30-luvuilla orvoiksi vallankumouksen, nälänhätien ja vainojen takia, mutta koska tilaa ei ollut ja kerjäävät katulapset pilasivat maisemaa, Stalin tapatti heistä 30-luvulla suurimman osan NKVD:llä. Punafasistinen NL kohteli lapsia vielä kamalammin ja brutaalimmmin sekä vielä laajemmassa mitassa kuin mustafasistiset Espanja ja Natsi-Saksa.

Muualla ex-kommunistisessa itäeuroopassa puhutaan myös yhteensä miljoonista, pelkästään Romaniassa yli parisataatuhatta lasta joutui poliittisten syiden, vainojen ja poikkeusolojen vuoksi pakko-orvoiksi, uudelleensijoitukseen tai laitoksiin.

Kiinassa tämä jatkuu edelleen. Poliittisesti "vääriin" vanhempiin lasketaan siellä myös kristity. Pelkästään heiltä on viety yli 3 miljoonaa lasta viimeisten 5 vuosikymmenen aikana, puhumattakaan muista vainotuista ryhmistä. Epävirallinen kokonaisavio on, että Kiinassa puhuttaisiin yli 20 miljoonasta lapsesta. Ja jatkuu edelleen, ja näitä lapsia myydään myös ulkomaille. Ei-toivotut abortoidaan, mutta poliittisesti vääriltä viedään lapset.

Eli jos olette "adoptoineet" lapsen Kiinasta, se on suurella todennäköisyydellä vanhemmiltaan/vanhemmaltaan poliittisista ja/tai ideologisista syistä varastettu lapsi.

Toinen Maailmansota päättyi fasismin suurvoittoon punaisen fasismin syödessä pikkuveljensä mustan, kun puna-armeija vyöryi Saksaan 1945 ja Stalinin sai sodan päätteeksi vahvistettua NL:n aseman maailman suurimpana fasistisena- sekä maailman toiseksi vahvimpana supervaltana.

Mutta ei ole vastaavasta lasten kohtelusta puhdas Suomenkaan sivu. Kansalaissodan jälkeen satoja suomalaislapsia ja punaorpoja sijoitettiin uudelleen "poliittisesti parempiin" perheisiin sekä laitoksiin. Vaikka tämän aiheuttama tahra maamme historiassa ei kokonaisuutena ole yhtä syvä ja likainen, on tämä ja kaikki yllä kerrottu pidettävä mielessä, varoittavana esimerkkinä, siitä mikä on yhteiskunnallisen turvallisuuden ja vapauden menetyksen hinta lastemme kannalta, jos päästämme nilkit taas valtaan.

Tällä kertaa nilkit ovat nostamassa päätään myös Brysselissä, EU:lle, joka järjestelmänä ja organisaationa on kehittymässä sellaiseksi kuin se olisi suoraan natsien ja stalinistien päiväunista, puuhataan uutta "superpresidenttiä", jolle voitaisiin tarvittaessa keskittää suuri osa toimeenpanovallasta. Perinteisesti tällaisia "superpresidenttejä" nimitetään diktaattoreiksi.

Mädäntyköön siis Franco kätyreineen helvetin alimmassa pätsissä yhdessä Hitlerin, Stalinin, Maon, Leninin, Trotskin, Ceaucescun, ja EU:n tulevan superpresidentin ja heidän kätyreidensä sekä  kaikkien eri sortin natsikommarifasistien kanssa.

----------------
------------
---

P.S. Myös jo vanhastaan kaiken maailman rodunjalostusaatoksistaan tunnettu ruotsalainen sosiaalidemokratia on kunnostautunut:

"Tukholman hovioikeuden presidentti kertoi saman tapahtuvan Ruotsissa. Tosin kyseessä olivat "sosiaalisesti epävakaat pohjoismaalaiset" synnyttäjät, lähinnä suomalaiset ja saajina ruotsalaisperheet. Äidit huumattiin synnytyksen jälkeen ja lapsi vietiin. Tämä tapahtui 1980-luvun Ruotsissa ja kirjoituksen julkaisi Dagens Nyheter. Muu media ei kommentoinnut, eikä mitään kuulunut myöskään DN:ssä jälkeenpäin."

P.P.S. Ohessa Mikko Niskasaaren artikkeli Eva Amnoffin tapauksesta 80-luvun Ruotsista "Lasten Kaappaus on Raaka bisnes".
http://www.nkmr.org/lasten_kaappaus_on_raaka_bisnes_.htm

Tässä linkissä lisää artikkeleita aiheesta:
http://www.nkmr.org/artiklar.htm

Ei kommentteja: