tiistai 14. helmikuuta 2012

Suomen kohtalo tämän vuosikymmenen lopulla, jos eli kun nykymeno jatkuu:

"Ensimmäisessä vaiheessa ilmavoimat, sotilastiedustelu GRU:n erikoisjoukot ja tiedustelupalvelujen (FSB ja SVR) taistelujoukot suorittavat iskuja vihollisen tärkeimpien kohteiden valloittamiseksi tai tuhoamiseksi ja vihollisen sotilaallisen ja poliittisen johdon eliminoimiseksi. Tämän jälkeen maavoimien alayksiköitä ja sisäministeriön joukkoja - mieluummin taistelukokemusta omaavia joukkoja - tuodaan sotatoimialueelle. Niiden tehtävänä on ottaa tärkeimmät kohteet haltuunsa ja suorittaa "puhdistustoimia" alueella. Sen jälkeen ne, yhdessä paikallisen väestön venäjänmielisistä muodostetun miliisin avulla, ottavat haltuunsa koko vallatun alueen ja varmistavat kansallismielisten henkilöiden eliminoimisen ja joidenkin väestön osien karkottamisen joiltakin alueilta. On korostettava ettei paikallisia viranomaisia tarvita erikoisoperaatiossa muuten kuin siinä tapauksessa että ne ovat hyödyllisiä sotilaallisen alueellisen kontrollin tukena."


-Venäläisen strategisen iskun doktriinin kuvaus, Anton Surikov 1996-

Eli:

1. Ilmaiskut ja erikoisjoukoin, poliitikkojen, ministereiden ja hallinnon avainhenkilöiden pidättäminen tai tappaminen, strategisten kohteiden (lentokentät, hallintorakennukset, media- ja viestintäkeskukset, varuskunnat, varikot sekä sotilaalliset johtokeskukset) haltuunotto.

2. Nopean toiminnan- ja valmiusjoukkojen tulo,tärkeiden liikenteen solmukkohteiden haltuunotto, hajanaisen vastarinnan kukistaminen, viidennen kolonnan organisointi, palveluksessa olevien sotilaiden ja upseerien (erityisesti liikekannallepanosta vastaavien) ja poliisien pidättäminen tai tappaminen.

3. Kansallismielisten tai isänmaallisten siviilien pidättäminen tai tappaminen (vapaaehtoismiliisi pakotetaan teloittamaan maanmiehiään), sekä vieminen vankeina pois maasta, jotkut alueet (puskurivyöhykkeet kuten tornionjokilaakso, yms.) tyhjennetään kokonaan väestöstä ja ihmiset siirretään leireille Venäjälle (varoitukseksi muille).


Yllä Tässä tiivistettynä Suomen kohtalo, viimeistään kuluvan vuosikymmenen lopulla, jos nykymeno jatkuu (ja näinhän se näyttää jatkuvan).

Kiitos vaan ihan helvetisti nykyhallitukselle. Ensin meiltä ajetaan armeija alas, jotta meidät saataisiin uhkailtua mukaan NATOon. Sitten vasta tositilanteessa selviää, ettei NATOlla ole tahtoa eikä voimaa puolustaa Suomen aluetta, kun tositilanne on päällä.

Malli Cajanderista ollaan menossa malli Kataiseen.

Toivon erittäin kovasti, ettei KuusinenKatainen&Co pääse tilanteen eskaloituessa karkuun, vaan jäävät kiinni 1. vaiheessa vastaamaan teoistaan. Minulta ainakin Jykän tai Jutan on turha tulla ruinaamaan kyytiä esim. Haapantaan tai muualle sitten kun ollaan ns. jännän äärellä.

Ei kommentteja: