keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Homojen oikeudet - Mikä ihana tekosyy pommituksille!

Amerikan Yhdysvallat - Tuo wapauden wiimeinen linnake - pukee raadolliset valtapoliittiset intressinsä jatkossa myös seksuaalivähemmistöjen oikeuksien verhoon:

http://www.hs.fi/ulkomaat/USA+aikoo+puolustaa+homojen+oikeuksia+my%C3%B6s+ulkomailla/a1305550860063

"Yhdysvallat aikoo kamppailla homojen ja lesbojen oikeuksien puolustamiseksi ympäri maailmaa. Maan hallinto varoitti tiistaina varsin suorasukaisesti seksuaalivähemmistöjen syrjinnästä.

Ulkoministeri Hillary Clinton vertasi homojen oikeuksien puolesta taistelua naisten tasa-arvoon. Clintonin mukaan eri maiden kulttuuri tai uskonto ei oikeuta syrjintään.

"Homojen oikeudet ovat ihmisoikeuksia. Homoseksuaalisuus ei saa olla rikos", hän muistutti.

Clinton puhui YK:n ihmisoikeusneuvostossa Genevessä. Yleisön joukossa oli diplomaatteja myös maista, joissa homoseksuaalisuus on rikos.

Puhe sai jäisen vastaanoton ja monet suurlähettiläistä ryntäsivät pois tilaisuudesta heti puheen jälkeen, raportoi uutistoimisto AP.

Yhdysvallat ei viitannut tiettyihin valtioihin uudessa linjanvedossaan, mutta vuotuisessa ihmisoikeusraportissaan maan ulkoministeriö on moittinut esimerkiksi Saudi-Arabiaa homojen oikeuksien polkemisesta. Valkoisen talon mukaan kyseessä on ensimmäinen Yhdysvaltain hallituksen strategia, jolla taistellaan homojen syrjintää vastaan."

Sattuuhan se sopivasti, että lähes kaikki USA:n vastustajamaat tällä hetkellä joko vainoavat homoja tai ainakin rajoittavat homojen ja muiden seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Imperialistinen politiikka on saanut uuden keppihevosen. Fantsua!

Gay Rights - Here we come! Pelkkä vapaus ja demokratia alkavatkin olla so last season..

Ei kommentteja: