tiistai 24. elokuuta 2010

Sikainfluenssa-rokote aiheuttanut keskenmenoja ja epämuodostumia - Tulee sairastuttamaan vielä yli miljoona suomalaista

Edit 28.8.10

Edit 25.8.10

Kulisseissa puhutaan suurista keskenmenomääristä sikapiikin jälkeen. Koska julkisuudessa?

20.3. aamulla oli YLE-aamuTV:n sivun alalaidassa oli juoksevana otsikkona tietoa asiasta, mutta sensuuri kävi ennenkuin olisi tullut keskusteluun, ja teksti-tv:lläkin ehti olla vähän aikaa. Uutinen kertoi että jossain oli 36 raskaana olevasta äidistä 7:llä oli tullut joko keskenmeno tai lapsi kuollut heti syntymän jälkeen, sikapiikin takia.

Virallisesti asiasta on tullut vain kaksi ilmoitusta THL:lle. Tietäen, että narkolepsiatapauksistakin vaiettiin järjestelmällisesti, ja lääkärit jättivät tekemättä ilmoituksia, vaikka lain mukaan heidän olisi ollut pakko niin tehdä, on syytä epäillä että tässäkin asiassa peitellään sekä THL:n että lääkärikunnan toimesta hirvittävää ongelmaa.

Mielenkiintoista on, että Britannian lääkintäviranomaisten ohjeissa lääkintähenkilöstölle mainitaan, että Pandemrix saattaa aiheuttaa keskenmenoja ja ennenaikaisia synnytyksiä ja siksi suositettiin toista rokotetta odottaville äideille. Miksei tästä ole Suomessa puhuttu mitään?

Yliopistollisissa sairaaloissa ei ole raportoitu ja tilastoitu tänä keväänä ja kesällä syntyneitä epämuodostuneita lapsia. Äidit ovat raskausaikana saaneet tämän samaisen rokotteen ja epämuodostuneiden lapsien osalta on olemassa selvä piikki, joka on helposti ajallisesti jäljitettävissä rokotteeseen.

Heti sikapiikkien aloituksen jälkeen alkoi netissä keskustelupalstoilla entistä useampi äiti itkeä yllättäviä keskenmenoja. Useimmissa tapauksissa äiti oli ottanut rootteen viikon tai kahden sisällä ennen keskenmenoa.

Äkkiseltään voisi kuvitella olevan uskomatonta, että Suomessa vaietaan tällaiset asiat kuoliaaksi. Valitettavasti tämä on "maan tapa".

Esim. 70-luvulla eräissä teollisuuskaupungeissa, joissa oli korkeampi kuolleisuus, sairastuvuus, sekä enemmän syöpiä, yms. johtuen raskaan teollisuuden päästöistä, lääkäreille tuli käsky ylempää olla tilastoimatta tiettyjä sairauksia, vaikka niitä ilmeni jopa 40%-50% enemmän kuin olisi pitänyt, ja valtiovalta ja valtionyhtiöt vetäytyivät vastuusta. Tällaiset jutut ovat edelleen vaiettuja, sillä vastuulliset ovat vielä elossa tai jopa päättämässä edelleen asioista.

Levittäkää tietoa. Totuus ei näköjään tule esiin kuin suurella painostuksella ja pakolla.

Lääkäri Antti Heikkilä kertoo blogissaan:

"Tässä erään kätilöopiskelijan viesti minulle.

"Synnytyssalissa ja noin viikko rokotusten alkamisen jälkeen kätilöt olivat täystyöllistettyjä pieniviikkoisten supistelevien äitien kanssa. Jopa meitä opiskelijoita yritettiin värvätä sinne töihin kun hoitavat kätilöt loppuivat kesken. Kätilöillä oli yleinen huuli se että on vihdoinkin keksitty pomminvarma synnytyksen käynnistyskeino, h1n1 piikki. Mutta aika hyshys näistä ollaan oltu. Sanoisinko että se sinun 30 tapaustasi on niin jäävuoren huippu kun olla voi"."

Todella karua siis. Mutta se mikä nostaa todella selkäkarvat kauhusta pystyyn on tämä:

Samaa adjuvanttia eli tehosteainetta, kuin Pandemrix-rokotteessa, käytettiin USA:n Persianlahden sodassa sotilaille annetussa pernarutto eli Anthrax-rokotteessa. Siis kyseessä on tämä tehostelaine, adjuvantti AS03:n tyypinen MF59. Se on tehty vastaavalla teknologialla kuin AS03, joka sisältää öljypohjaisia ja keinotekoisia nano-osia.. Jälkiraportti jenkkien käyttämästä rokotteesta kuvasi tehosteaineetta sanoin: "Listed as too Dangerous for human use". Tämä koski siis nimenomaan skvaleeni-ainesosaa, joka THL:n mielestä on "oliiviöljyä ja täysin turvallista".

Kuitenkin tutkimuksen mukaan 34.2 mikrogramman annos (34,2mikrogr / miljardi mikrogr vettä) aiheutti 25%:lla 697 000 sotilaasta ns. Persianlahden syndrooman. Siihen kuuluu paljon pitkäaikaisia ja hermostollisia sairauksia. Kun sitten tämä THL:n "turvallinen" Pandemrix-rokote sisältää skvaleenia, tulos on 10.69 milligrammaa (2 136 000 mikrogr / miljardia mikrogr vettä). Näin ollen THL:n mainostama "turvallinen" rokote sisältää noin 60 000 kertaa enemmän tehosteainetta per rokotus!

Ongelman ydin on oliiviöljypohjaisen skvaleenin nanopartikkelit, eli keinotekoiset, laboratoriossa muokatut molekyylipartikkelit, joiden koko on 10-15 nanometriä. Niiden teho perustuu siihen, että ne iskevät ihmisen elimistöä ja immuunipuolustusta vastaan yli 10 kertaa tehokkaammin kuin perinteiset tehosteaineet.

Kaikki amerikkalainen tutkimustieto tehosteaineen vaaroista oli kyllä THL:n käytettävissä, kuten myös se fakta, että USA: on kieltänyt Pandemrixin käytön omalla maaperällään, mutta koska rokotebisnes on tuottoisaa sekä GlaxoSmithKlinelle että Terveyden ja Hyvinvoinnin (Tuhoamis-)Laitokselle, niin lienee sivuseikka, että 500 000 - 1 000 000 suomalaista saa tulevan kymmenen vuoden aikana mitä ihmeellisimpiä neurologisia sairauksia ja nimenomaan pitkäaikaissairauksia kuten amerikkalaissotilaat Persianlahden sodan jälkeen?

USA:n armeijan rokotevastaava kommentoi AS03 ja muita öljypohjaisia tehosteaineita tylysti: "Öljy pohjaiset adjuvantit rokotteissa eivät edistä terveyttä vaan ne ovat todella hyvä biologinen ase".

Voi vain todeta, että THL:n asiantuntijat ja Pekka Pu(o)ska(ri) ovat siis myyneet sielunsa itse perkeleelle, ja heidät on saatava edesvastuuseen.


P.S. Perinteiset rokotteet, kuten isorokkorokote, sisälsivät kokonaisen heikennetyn viruksen, jonka immuunivaste tunnisti helposti, ja joka aikaansai vasta-ainereaktion, ja näin resistenssin tautia vastaan. Pandemrixin kaltaiset rokotteet sisältävät vain viruksen osia, joita on vielä muokattu keinotekoisesti. Näin ollen ne tarvitsevat tehosteaineen, jotta immuunivaste heräisi ja vasta-aineresistenssi syntyisi. Kärjistäen voidaan sanoa, etteivät Pandemrixin kaltaiset rokotteet ole siis kunnon rokotteita, vaan kiireellä kasattua B-luokan scheissea, jota on terästetty myrkyillä.

Tilanne on sama kuin jos olisi aikeissa ostaa Alkosta kallista konjakkia, mutta oikean oikean konjakin sijasta sinulle myytäisiinkin vähän halvemmalla metanolilla, teollisilla liuottimilla ja lisäaineilla terästettyä litkua, joka ei sovellu edes eläinlääkintään.

3 kommenttia:

Simo kirjoitti...

Olen pannut jo kauan merkille, että viranomaistieto on "tietoa".

Valheen uusi, mutta jo ikivanha 'hierarkia': VALKOINEN VALHE - HÄTÄVALHE - EMÄVALHE - TILASTO - VIRANOMAISTIETO...

Neo The Chosen kirjoitti...

Teksti-tv on siitä jännä media, että siellä saattaa tätä "kuumaa" tietoa joskus hetkisen olla, kun toisaalla se ei pääse edes hetkeksi esiin.

Paholaisen Asianajaja kirjoitti...

Kuitenkin tutkimuksen mukaan 34.2 mikrogramman annos (34,2mikrogr / miljardi mikrogr vettä) aiheutti 25%:lla 697 000 sotilaasta ns. Persianlahden syndrooman.

Mikä tutkimus mahtoi olla kyseessä?