torstai 15. heinäkuuta 2010

Kesäinen hajatelma Pride-venkoilusta ja sananvapaudesta

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on useissa tuomioissaan todennut suomalaisen oikeuslaitoksen tulkitsevan sananvapautta väärin, itsensä loukatuksi tuntevan osapuolen kannalta, jättäen tietoisesti huomiotta sanan ja mielipiteen oikeuden tulla vapaasti ja estämättä esitetyksi. Voidaan perustellusti sanoa, että Suomessa ei ole voimassa sananvapautta. Oikeuslaitoksemme ei puolusta eikä ymmärrä sananvapautta sen eurooppalaisessa merkityksessä.
 
Koska tilanne on tämä, ajattelin että voisin tehdä näin:
Haastan SETA:n oikeuteen Pride-kulkueen järjestämisestä, koska "koen sen loukkaukseksi ja provokaatioksi" itseäni vastaan.

Suomalainen tuomarikunta ja oikeuslaitos jatkakoon tutuksi tulleella linjalla, ja ratkaiskoon tapauksen edellä kuvatun maan tavan mukaan.

Hyvää kesän jatkoa ;P

4 kommenttia:

Pertti kirjoitti...

"koen sen loukkaukseksi ja provokaatioksi" itseäni vastaan"

on aivan hyvin sanottu. Itseäni myös loukkaa prideparaati kuten muslimia loukkaantuu jos teiden tiekirkko viitassa on risti siksi se otettu pois.

Karjalan rautapappa kirjoitti...

Niin. Suomi on saanut EIT:ssä huomattavan määrän langettavia tuomioita, ja nimen omaan sananvapauden osalta. Tämä kertoo omaa karua kieltä bysanttilaisesta hallintotraditiostamme. Itään päin kumartaminen on muuttunut vain toiseuden kumartamiseksi, mutta traditio ja metodit ovat samoja.

Olisiko Suomen kansan aika jo herätä ja vaatia oikeaa kansanvaltaa?

Jochanan kirjoitti...

Oli kiva nähdä sut Hyysärissä tänään...! :D

Onnea ja menestystä tulevalle poliittiselle urallesi!

Siunauksin,

Jochanan

Turjalainen kirjoitti...

Tä? Millonkas mä olen Hyysärissä näkynyt?