maanantai 24. toukokuuta 2010

Vihreillä ei ole kaikki muumit laaksossa - Mutta Mörkö löytyy!


"Vihreät hyväksyivät poliittisen ohjelman: Yhteiskunta on peruskorjattava lempeämmäksi, tasa-arvoisemmaksi ja ympäristöystävällisemmäksi 

Vihreät hyväksyivät puoluekokouksessaan poliittisen ohjelman, jossa määritellään puolueen keskeisimmät linjat seuraavaksi nelivuotiskaudeksi. [...]

Ketään ei saa syrjiä

Suomalaisten pörssiyhtiöiden hallituksiin on saatava sukupuolikiintiöt."

Siis täh? Kappale alkaa komeasti otsikolla "ketään ei saa syrjiä", mutta heti ensimmäinen virke kuuluu "Suomalaisten pörssiyhtiöiden hallituksiin on saatava sukupuolikiintiöt." Ei ole edelleenkään mennyt kaaliin, että myös ns. positiivinen syrjintä on syrjintää. Syrjintä ei muutu tasa-arvoksi, vaikka sen eteen laittaa sanan "positiivinen". Kuten Jiri Keronen ohjelmaa tuoreeltaan kommentoi: "Tasa-arvoon pyrkiminen syrjinnällä on yhtä fiksua kuin edistää naisten oikeuksia raiskaamalla ja sanomalla sitä positiiviseksi sukupuoliyhteyteen pakottamiseksi."

Ja tämä vain hetki sen jälkeen kun oli - ehkäpä vain julkisuuden pelosta - luovuttu mm. ruumiiden jauhamisesta lannoitteiksi.

Eli Vihreillä ei ole kaikki muumit laaksossa. Sen sijaan heidän Muumilaaksossaan näyttäisi olevan Mörkö:

"Lapsen hyväksikäyttäjä paljastui valtuustosta

Lappeenrannan kunnanvaltuuston sosiaali- ja terveyslautakunnassa vihreiden varajäsenenä toimineen Tufairi Kawawan kerrottiin viime viikolla saaneen tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuonna 2008. Paljastuksen jälkeen Kawawa jätti eroanomuksensa - tosin vedoten muuttoon pois paikkakunnalta.

Uuden Suomen blogissaan asiasta kirjoittaneen lappeenrantalaisen kaupunginvaltuutetun Satu Virtalan (peruss.) mukaan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Järvenpää antoi viime viikolla Kawawalle maanantaihin asti aikaa anoa eroa. Nyt ero on jo myönnetty. [...]

Erikoiseksi tapauksen tekee se, että Kawawa oli hyväksytty vihreiden listoille Lappeenrannan kuntavaaliehdokkaaksi lokakuussa 2008, vaikka hänet oli tuomittu lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä jo saman vuoden elokuussa."
 
No niin, näyttävät Vihreät saaneen oman ramisipilänsä. Katsotaanpa vaatiiko media nyt suureen ääneen Sinnemäkeä vastuuseen kuten Sipilän tapauksessa vaadittiin Timo Soinia? Veikkaan että ei, koska pedari löytyi tällä kertaa väärästä - tai oikeasta - puolueessa (näkökulmasta riippuen).

Nyt olisi suuri kiusaus kirjoittaa, että Vihreiden vallan kasvu johtaa pedofilian lisääntymiseen. Tämän voisimme vaikka päätellä mm. skolastisesti seuraavalla tavalla:

Vihreät kannattavat avointa maahanmuuttoa + Maahanmuutto islamilaisista maista tuo mukanaan myös enemmän ihmisiä, jotka hyväksyvät lapsiseksin ja lapsiavioliitot = Vihreiden vallan kasvu johtaa pedofilian lisääntymiseen.

Tietenkään tämä ei voi pitää paikkaansa, sillä Vihreiden vallan kasvu ei kyseisen olettaman valossa johda pedofilian lisääntymiseen, vaan ainoastaan sen siirtymiseen - islamilaisen kulttuuripiirin maista tänne Suomeen.

Onko Vihreiden uusi seksuaali- ja kehitysapupoliittinen linjaus siis:

"Tulkaa meidän tykömme te kolmannen maailman lapsia hyväksikäyttävät, ettette ahdistelisia viattomia lapsukaisia kotimaissanne, sillä meillä saatte korkeintaan sakkoja ja ehdollista." ?P.S. Lapsia ahdisteleviin ns. moniosaajiin liittyen: 
 


Kajaanissa pikkutyttöön käsiksi käynyt mies on saatu kiinni.

Ulkomaalaisen miehen uskotaan tarttuneen jalkakäytävällä koulusta palaamassa olleen 7-vuotiaan tytön käsivarteen kiinni ja alkaneen vetää tyttöä pois jalkakäytävältä. Uhri ja tytön seurassa ollut toinen tyttö saivat huutamalla ja käskemällä miehen irrottamaan otteensa.

Tapaus sattui Kajaanissa Satumaantiellä kolmen jälkeen iltapäivällä.

Epäilty on noin 26-vuotias ja hän asuu Kajaanissa. Hänet otettiin kiinni Kajaanin keskustassa.

Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä."


P.P.S.  Vihreät saivat itsensä hädin tuskin pidäteltyä innostumasta mm. näistä hyvin järjellisistä hankkeista:

"Metsänheimo vaatii myös, ettei ympäristönsuojelu saa olla ristiriidassa hyvien uskonnollisten ja moraalisten käytänteiden kanssa. Esimerkkinä näistä käytänteistä hän mainitsee siunaamisen, joka on "ehkäissyt kummitteluakin kuoleman jälkeen."Ei kommentteja: