keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Rosenholtz-aineisto ja Tiitisen lista pysyvät salassa koska "Maassa maan tavalla".

Näin päätti Korkein Hallinto-oikeus tänä aamuna.

Syy siihen, miksi CIA:n luovuttama ei-salainen aineisto, jonka USA:n tiedustelu luovutti julkaistavaksi, jotta Euroopassa voitaisiin saattaa entiset totalitaarisen diktatuurin vakoojat ja asiamiehet edesvastuuseen, on edelleen mm. Suomessa salattu, johtuu siitä että niin suuri joukko edelleen valtiomme korkeissa johtotehtävissä olevista henkilöistä on listoilla.

On lähes julkinen salaisuus, että listoilla on nykyisen istuvan presidentin (Arja Talonen), yhden entisen presidentin (Nuivisto), kahden entisen pääministerin (Suorsa, Töppönen ) sekä ainakin neljän entisen ja nykyisen ministerin nimet (Duumaoja, Viärynen, P. Aasio ja Kännirvö).

Listalla myös eräitä muita silmää tekeviä. Bisnes-maailman puolelta nyvin todennäköisiä ovat sellaiset kuin J. Öllilä ja vanha nuorisostallari Wallrose. Ensin mainittu Aikon Oy:n ex-Tj. nähtiin DDR:n nuorisofestareilla kiihkoilemassa imperialismia vastaan, ja viimeksi mainittu on varsin tunnettu Lempo Pankin pomo.

Suluissa olevat nimet on tässä yllä muutettuna ettei vain tule sitä pelättyä "ajojahtia", jota verukkeena käyttäen nimilistaa salataan, ja jota varten CIA listat ja aineistot luovutti!

Ainoa syy, miksei aineisto ole täysin julkista, on se että listalla on liikaa isokenkäisiä, muitakin kuin vatsatanssia harrastava ”Mäntyniemen Mata-Hari”, ja salailu, peittely sekä samassa liemessä olevien kavereiden käsien pesu on ”maan tapa”.

Parikymmentä vuotta sitten Suomessa oli turha toivoa pääsevänsä pääministeriksi tai hallituksen avainpaikoille, ellei ollut vähintään KGB:n tai Stasin mäyrä (myyristä puhumattakaan).

Kaiken varalta julistan vielä, että julkaisemissani nimissä ei ole kyse edes Rosenholtz-aineistosta tai Tiitisen listasta, vaan täysin kuvitteellisesta Ebenholtz-aineistosta ja Tissiposkisen listasta, jotka minulle luovutti Mossad-niminen musta kissa unessa viime yönä! Niin kerta ettäs tiedätte!!11

Elämme naurettavassa demokratuurissa.

Ei kommentteja: