maanantai 20. lokakuuta 2008

RKP tunnusti tappionsa Perussuomalaisille pelaamalla natsi-kortin

(Kuva: Obama-Kortti)

Yleisesti tunnustettu tosiasia on, että ns. Hitler- tai natsikortin pelaaminen keskustelussa tai väittelyssä on yhtä kuin pyyhkeen heittäminen kehään; vihoviimeinen tunnustus siitä, että peli on hävitty, panokset käytetty, ja että huivi on tyhjä. Samoin alkaa nykyään olla usein rasismi-kortin kanssa.

Astrid Thors joutui eilen myöntämään RKP:n tappion Perussuomalaisille kilpailussa ihmisten äänistä ja kannatuksesta. Thorsin epätoivoinen teko kuvastaa katkeruutta siitä, että noustessaan ohi RKP:n Perussuomalaiset tipputtavat puolueen kuntien etujärjestön Kuntaliiton hallituksesta, ja nousevat itse tilalle. RKP kun ei ole tottunut siihen, että heidän poliittinen kruununjalokivi-asemansa, johon on "automaattisesti" kuulunut edustus kaikissa tärkeimmissä päättävissä elimissä, ei olekaan aina ja ikuisesti kiveen kirjoitettu.

On hyvin ymmärrettävää, että RKP on huolissaan siirtomaa-ajalta periytyvän etuoikeutetun ruotsinkielisen apartheid-eliitin ylivalta-aseman heikkenemisestä Perussuomalaisten kannatuksen noustessa. Perussuomalaiset kun tuntuvat olevan ainoa vakavasti otettava puolue, joka kyseenalaistaa ruotsinkielisen siirtomaa-eliitin kulttuurisen ja poliittisen valta-aseman.

Jokaisen tulisi muistaa, että vielä 1860-luvulla suomalaisnuoret joutuivat vaihtamaan kielensä ruotsiksi ja nimensä ruotsinkielisiksi mikäli halusivat päästä virkoihin tai saada kunnon töitä. Suomessa ei edelleenkään ole ainuttakaan suomenkielistä korkeakoulua, sillä kaikki korkeakoulut kahta lukuun ottamatta ovat kaksikielisiä, vaikka sijaitsisivat pohjoisessa tai idässä. Äidinkielenään ruotsia puhuvalla on matala kynnys korkeakouluopintoihin, sillä heillä on 5%:n kiintiö jokaiseen näistä kaksikielisistä korkeakouluista. Kiintiöpaikoille ei finjäveleillä ole asiaa, ja sisään siis pääsee, jos puhuu ruotsia, eikä siinä suomalaisen opiskelijan auta muu kuin jäädä rannalle ruikuttamaan, vaikka hänen pääsykoepisteensä olisivat korkeammat. Ne kaksi ei-kaksikielistä korkeakoulua; Åbo Akademi ja Svenska Handelshögskolan ovat sitten pelkästään ruotsinkielisiä.

Suomi oli yli 600 vuotta Ruotsin siirtomaa, ja edelleenkin RKP-mafian ja ruotsinkielisen eliitin etuoikeutettu asema heijastelee tätä kolonialistista kulttuuri-imperialismia. Vielä nykyäänkin ruotsinkielinen vähemmistödiktatuuri hallitsee välillisesti Suomen talouselämää, arviot heidän pääomien hallintavallastaan vaihtelevat neljäsosasta yli 40%:iin, vaikka heitä on alle 5% maan väestöstä.

Thorsin avautuminen Perussuomalaisia vastaan on siis verrattavissa 80-luvun Etelä-Afrikan valkoisen hallinnon ulostuloihin peloista "kommunistien valtaannoususta, mikäli ANC pääsee niskan päälle", tai Belgian siirtomaa-hallinnon katkerista kommenteista Kongon itsenäistymisen aikoihin. On hyvinkin luultavaa, että ilman Venäjän vallan aikaa kansalaissota olisi käyty maamme suomenkielisten rahvaan ja ruotsinkielisen siirtomaaeliitin välisenä etnisenä vapaussotana. Thorsin ulostulossa on siis kyse lähinnä suomalaisvastaisesta siirtomaa-rasismista. Siksi minä pelaan Obama-kortin RKP:läistä rasismia vastaan.

4 kommenttia:

Jiri Keronen kirjoitti...

Kyllä. Jos Astrid jatkaa tätä linjaa, ei taida RKP olla hallituksessa enää seuraavien eduskuntavaalien jälkeen. Toivotaan, että jatkaa.

Pekka H kirjoitti...

Kiitos Jumalalle PerusSuomalaisten noususuhdanteessa olevasta kannatuksesta! Yhdyn täysin V-P:n kantaan Thorsin vilauttamista hitler -korteista. Tuskissaan pyristelevän RKP:n johdon katkeraa puhetta. Niin, onhan se aivan kauheaa rasismia ajaa suomalaisten ja suomalaisuuden etuja ja vastustaa vielä tänäkin päivänä vaikuttavaa ruotsinkielisten eliittistä valtaa.

Uskomatonta, että elämme vieläkin kaksikielisessä maassa. Ei näin! Tällaiselle on kertakaikkiaan tultava loppu. Ei pakko-ruotsille, ei RKP:lle, ei ruotsalais-eliitin viimeisimmillekin vallan murusille tässä rakkaassa Suomen maassa!

Kyllä järkevälle maahanmuuttopolitiikalle (joka ei mm. syrji kantaväestöä), kyllä Koskilinjojen monopoliaseman alasajamiselle julkisen liikenteen kilpailun tukemisella, kyllä EU-vastaisuudelle, kyllä suomalaisuudelle!

Eero kirjoitti...

Mitä mieltä olet tutkimustuloksesta, jonka mukaan länsisuomalaiset eroavat selvästi itäsuomalaisista ei vain murteellisesti vaan myös geneettisesti? Länsisuomalaiset ovat geneettisesti lähempänä ruotsalaisia kuin itäsuomalaisia:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Maakuntien+geeniperim%C3%A4t+poikkeavat+jyrk%C3%A4sti+toisistaan/1135240476341

Eiköhän ole aika perustaa erillisest Perus-länsisuomalaisten ja Perus-itäsuomalaisten puolueet?

Turjalainen kirjoitti...

Valitan Eero, emme ole rasisteja, emmekä aseta ihmisiä eriarvoiseen asemaan perimänsä perusteella.