perjantai 24. lokakuuta 2008

Myös Aamulehti syyllistyi rikokseen ja vääristelyyn ehdokas Kerosta vastaan

MTV3:n toissailtaisen puolueiden puheenjohtajien vaalipaneelista alkanut rikosjupakka jatkuu. Keronen teki eilen MTV3:sta kantelun Julkisen sanan neuvostolle ja rikosilmoituksen törkeästä kunnianloukkauksesta. Eilen valehtelijoiden joukkoon liittyi myös Tampereen Pravda, joka valehteli "MTV3:een nojautuen", että "Perussuomalaisten ehdokkaan blogissa käytetään ulkomaalaisista halventavaa kieltä ja ehdokas pitää natsilippua parvekkeella." . Keronen tekee rikosilmoituksen myös Aamulehdestä.

Keronen vittuillee varsin ansiokkaasti, ja täysin aiheesta, MTV3:lle ja Aamulehdelle. Kyseiset "luotettavat median edustajat" nimittäin iskivät tapauksessa vertaansa vailla olevalla tavalla molemmat kätensä kainaloita myöten paskaan:

"Myönnän, että olen käyttänyt ulkomaalaisista halventavaa kieltä. (Nyt kaikki "journalistit" kuulolle! Ottakaa äkkiä tuo edellinen virke, älkääkä missään tapauksessa huomioiko mitään seuraavista!) Nimittäin olen haukkunut Ranskan presidenttiä Nikolas Sarkozyä muun muassa saatananpalvojaksi ja Sithin mustaksi lordiksi. Sarkozy ei ole suomalainen. Aion haukkua Sarkozyä vastaisuudessakin, mikäli EU:sta päin kuuluu tulevaisuudessakin hänen hulluja unelmiaan diktatuurista. Uskoakseni olen myös sanonut ruman sanan tai pari koskien George W. Bushia. Muita ulkomaalaisia en ole haukkunut, eikä minulla ole mitään aikomustakaan haukkua. Tämä johtuu siitä, että ulkomaalaiset ovat samanlaisia ihmisiä kuin me kaikki muutkin ja maahanmuuttopolitiikan ongelmat eivät ole heidän vikansa, vaan Astrid "Sleepy Sleeper" Thorsin, Matti "Hitler" Vanhasen ja muiden vastaavien, jotka pitävät ihmisiä ainoastaan leluina ajaessaan mielipuolista valtapolitiikkaansa."

Tästä tapauksesta tullaan vielä kuulemaan. Seuraamme tilannetta. Kaikkein nolointa Aamulehden ja MTV3:n kannalta on, että he eivät vielä toistaiseksi ole suostuneet oikaisemaan juttua, vaikka heille on lyöty faktat pöytään. Ilmeisesti heillä on varaa mojoviin korvaussummiin ja maineensa menetykseen.


-----------------------
Lisäys 24.10.08 klo 15:10

Aamulehti esitti päivällä osittaisen oikaisun. Sen mukaan "ehdokas Keronen ei pidä natsilippua parvekkeella". Muilta osin Aamulehti ei ole vielä juttua oikonut.

Ei kommentteja: