tiistai 24. kesäkuuta 2008

Britannian islamisoituminen - Kristityiltä kiellettyjä alueita Birminghamissa

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2058935/Police-adv...


Lainaus (Vapaa käännös):
"Evankelistat kertoivat, että heitä uhattiin pidätyksellä "viharikoksen" vuoksi ja kerrottiin että heidät saatettaisiin pahoinpidellä jos he palaisivat takaisin. Tapaus herättää pelkoja, että brittiläisissä kaupungeissa syntyy alueita, joille kristityillä on pääsy kielletty, kuten Rochesterin piispa Michael Nazir-Ali väitti Sunday Telegraph-lehdessä aiemmin tänä vuonna.

Arthur Cunningham, 48, ja Joseph Abraham, 65, jotka molemmat ovat täysiaikaisia evankelisia pastoreita, ovat käynnistäneet oikeustoimet West Midlandsin poliisia vastaan, väittäen että poliisi loukkasi heidän oikeuttaan uskonnon harjoittamiseen.. ..Poliisi kieltäytyi pyytämästä anteeksi.

Mr Abraham sanoi: "En voinut uskoa, että tällaista voisi tapahtua Britanniassa." Rochesterin piispaa kritisoitiin Englannin kirkon toimesta jokin aika sitten kun hän väitti, että maassa on kristityiltä kiellettyjä ns. "no-go" -alueita, mutta hän oli oikeassa; Britanniassa on selvästikin alueita, joille on pääsy kielletty kristityiltä, jotka haluavat jakaa evankelimia".

Tämäkään uutinen ei ollut yllätys niille, jotka ovat seuranneet kehitystä Euroopassa. Viittaan viittaan viime syksyiseen kirjoitukseeni, "Islamilainen puolue ja Euroopan islamisoituminen". Euroopan kaupunkeihin on jo todellakin muodostunut muslimi-maahanmuuttajien asuttamia alueita, joilla vallitsee käytännössä eri laki ja järjestys kuin muualla maassa. Yleensä alueita valvoo joko virallinen tai epävirallinen uskonnollinen poliisi, ja niillä liikkuminen on vaarallista ei-muslimeille ja varsinkin yksinäisille naisille.

Britanniassa nämä ns. "no-go"-alueet ovat olleet arkea jo jonkin aikaa, vaikka viranomaiset ja media ovatkin koittaneet kieltää niiden olemassaolon. Tällä hallitus on yrittänyt lähinnä peitellä omaa kyvyttömyyttään ongelman ratkaisemisessa. Asian peittelyyn vaikuttaa myös vallitseva monikulturistinen mielipide-hegemonia, joka ei halua myöntää ongelman olemassaoloa.

Toivon todellakin, ettei kuvatunkaltaiset ghettot tule olemaan tulevaisuutta myös Suomessa. Pahoin kuitenkin pelkään, että olemme nykyisen kehityssuunnan vallitessa matkalla kohti samaa tilannetta.

Ei kommentteja: