keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Timo Soini pesi porvaripuolueilla lattian ja houkutteli mediankin lankaansa

Eilen ja toissapäivänä ehtivät persujen vastustajat jo hurrata, kun Timo Soini puhui erivapaudesta vastustaa hallituksessa vakausrahastopaketteja. Puolueet ja media lensivät lankaan että heilahti. Häkki sulkeutui takana, kun Soini "vetäytyi" välistä.

Katsotaanpa:

1. Ehdottamalla muille "Vihreiden mallia", Soini teki pilaa Vihreistä, ja usutti porvaripuolueet sekä vastustajat kimpuun: "Nyt pojat päälle! Se teki virheen!!".

2. Torjumalla Soinin näennäisen kahdella-pallilla-ratsastuksen, Kok+Kepu+muut antoivat pallon Soinille tekemällä BLOKKILIIKKEEN: PS ei siis voi muodostaa hallitusta Keskustan ja/tai Kookoomuksen kanssa!

3. Nyt näistä vaaleista tuli:
a) blokkivaalit eli koko nykyisen hallituksen syrjäyttämisvaalit, ja
b) Vakausrahastovaalit, eli kansanäänestys vakauspaketeista!

"Ainoa vaihtoehto on nyt se, että vakauspaketteja vastustavat puolueet saavat eduskunnassa enemmistön".

4. PS on nyt siis tarjoamassa, rivien välissä, hallituskättä demareille ja jopa vassareille, sekä ehkä myös KD:lle jos se suostuu vastustamaan vakausrahastoja.

Kansalaisten hallitusvaihtoehdot siis ovat:

1. Kok+Kepu+SDP eli TupuHupuLupu-hallitus (jossa demarit pettivät lupauksensa vastustaa väliaikaista vakausrahastoa ja Kokoomus myöntyy eläkeikäkysymyksessä).

2. Keskustavasemmistolainen PS+Demarit+Vas+ehkä KD -hallitus jossa demarien pakko vastustaa oikeasti vakausrahastoja.
Divide et impera!

Kakkos vaihtoehto laskettu sillä oletuksella, että PS on suurin tai toiseksi suurin puolue vaalien jälkeen vähintään 20%:n kannatuksella, ja SDP onnistuu pitämään noin 18%:n asemat, ja kepu tippuu kolmanneksi tai neljänneksi.

Ykkösvaihtoehto johtaa siihen, että vuonna 2015 PS saa kolmanneksen kaikista äänistä ja on suurin puolue.

Ei kommentteja: