maanantai 3. toukokuuta 2010

Kreikka kaatuu varmasti ja vetää EU:n mukanaan hyperinflaatioon

EU-maat ja kansainvälinen valuuttarahasto IMF ovat hommaamassa Kreikalle kolmivuotista 120 miljardin apupakettia. Pankki ja sijoitusalan jätti Bloomberg puhuu jopa 600 miljardin apupaketin tarpeesta. Suomen tuleva osuus tästä 120 miljardista olisi 1,7 miljardia euroa, eli noin 300€ jokaiselta suomalaiselta vauvasta vaariin.

IFO-instituutin tutkijalta ja taloustietelijä Hans-Werner Sinn:iltä kysyttiin, että maksaako Kreikka lainansa pois. Hän vastasi: ”Rehellisesti sanottuna, ei. Kreikka ei pysty panemaan budjettiaan kuriin ja joutuu pyytämään Saksalta, että lainat annetaan anteeksi”. Tämä on totuus, samaan aikaan kun Pääministeri Matti Vanhanen jatkaa valehteluaan, että Kreikan lainoittaminen olisi Suomelle "hyvä bisnes".

Syynä Kreikan tuhoon ovat Euroopan unionin löperö valvonta, Kreikan tietoinen valehtelu muille EU-maille ja Kreikan oma, suorastaan typerä talouspolitiikka. Kreikka kätki kansantalouden ja julkisen velan tilastoja manipuloimalla. Se halusi Euroopan unioniin, koska uskoi voivansa jatkaa talouspolitiikkaansa muiden euromaiden tarjoaman vakauden turvin. Kreikka halusi käyttää muita maita hyväksi ja sitä se haluaa jatkaa myös nyt.

Kreikka sai jatkaa holtitonta talouttaan, vaikka tilastovalehtelu paljastui jo vuonna 2004. EMU:n valvonta on ja kriteerit ovat viimeistään nyt paljastuneet kuolleeksi kirjaimeksi ja kusetukseksi. Edessä hyperinflaatio ja suomalaisen eläkesysteemin sekä hyvinvointivaltion tuho.

Kreikan valuutan arvo tulee romahtamaan, oli se sitten euro tai joku muu. Nykypolitiikalla purjehditaan iloisesti kohti varmaa euron hyperinflaatiota. Suomalaiset pankit ja eläkeyhtiöt menettävät miljardien pääoman, kun Kreikka menee konkurssiin. Tämä tekee selvää suomalaisesta eläkejärjestelmästä, eli koko eläkejärjesetelmämme tulee romahtamaan

Kun Kreikka kaatuu

Suurin syy sille, että Vanhasen-Stubbin akseli haluaa välttämättä polttaa suomalaisten varat. Kreikan - tuon Euroopan Wincapitan - roviolla, on se valtava moraalinen ja arvovaltatappio, jonka kepu, kok ja demarit eli puolueet jotka ajoivat Suomen EU:hun ja euroon, tulevat kärsimään euron hajotessa.

Syyrin syy taas sille, että EU haluaa jatkaa Kreikan tukemista on Portugalin, Espanjan ja varsinkin Italian pelko persiissä. Jos eli kun Kreikka kaatuu - Ne ovat seuraavina! Italian julkinen velka on 1,2 kertaa niin suuri kuin maan bruttokansantuote, Espanjan velka on vain 0,8 kertaa BKT mutta maan budjettivaje on tänä vuonna 12,5 prosenttia bruttokansantuotteesta. Kreikan budjetin vaje oli jopa 14 prosenttia bruttokansantuotteesta.


---------------------
Edit. 6.5.2010:

P.S. Mielenkiintoista on komissaari Olli Rehnin edelleen jatkuva pakkomielle saada kaksi roistovaltiota lisää eli Turkki ja Serbia mukaan unioniin. Nuo molemmat maat ovat hallinnon, politiikan ja taloudenhoidon korruption puolesta samaa tasoa kuin Kreikka eli täynnä huijareita ja lusmuja aina korkeimpaan johtoon saakka.

2 kommenttia:

Markus M kirjoitti...

Tuollainen typeryys valtionjohtomme taholta ei ole muuten käsitettävissä, kuin suurmaasutuksen kautta. Politiikkamme johtajat ovat siis selkokielellä sanottuna ison luokan korruptoituneita. Muutenhan järki sanoisi, että ULOS SIITÄ KONNAKOKOELMASTA, jollainen EU-JOHTO on. Vennamon sanoi aikanaan, että "kyllä kansa tietää", vaan minä sanon, ettei kansa tiedä, - valitseehan se jatkuvasti VÄÄRIN NUO JOHTAJANSA.

Amerikkalaisilla on nyt se kova alasajo, sillä sikäläinen johto otti ISRAELIN MAALITAULUKSEEN: nyt maksaa siitä, sillä "SIIHEN AIKAAN NOUSEE MIIKAEL, SE SUURI ENKELIRUHTINAS, JOKA SEISOO SINUN KANSASI LASTEN SUOJANA" (Danielista). Maailmanlaaja prosessi on käynnistynyt, rytinä tulee...

kati kirjoitti...

Taitaapi tulla tuolta taivaaltakin meille noita ongelmia! Katsokaa ihmeessä tää video!
http://www.youtube.com/user/henningkemner#p/a/u/0/-nhlJJFFpo8