perjantai 5. maaliskuuta 2010

Skandaali, osa III: Valtiopetos! Lisäinfoa valtion hankkeesta myydä vesivarannot suuryrityksille - Maamme vesivarannot on siirretty ja ollaan siirtämässä pois kansallisesta päätäntävallasta!

Nyt on kuulkaa piru merrassa!

Viinivaaran hankkeen takana näyttäisi osaltaan piilevän hiton iso siivu maamme poliittisen järjestelmän korruptoitunutta mätää.

Aluksi haluan tuoda esiin tämän. En usko, että se on sattuma: Viinivaaran hankkeen takanakin hääräävän Jaakko Pöyry Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Heikki Malinen on ollut aikaisemmin hommissa USA:laisella McKinsey Co.:lla.

Mc Kinsey Co. on sama firma, jonka Suomen hallitus on palkannut tekemään konsulttitöinä "sisältöjä ensi vaalikauden hallitusohjelmiin":

-----------------------
"Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) esikunta on palkannut amerikkalaisen konsulttitoimiston ideoimaan seuraavan vaalikauden hallitusohjelmaa

Asiasta kertoo Yle.

McKinsey & Company on laatinut muun muassa suunnitelmia Suomen terveydenhuoltojärjestelmän ja kilpailupolitiikan uudistamisesta. Selvitykset ovat osa valtioneuvoston kasvuhanketta, jonka on määrä tuottaa sisältöjä tulevaan hallitusohjelmaan.

Ylen mukaan konsulttiyhtiö on tähän mennessä tuottanut valtioneuvostolle kolme ”yleisluonteista muistiota”, joissa on ”useita poliittisesti kiistanalaisia tai arkoja ehdotuksia”. Ehdotukset koskevat muun muassa kuntien päätösvallan leikkaamista ”kaupalle tärkeissä kaavoitusasioissa”.

Konsulttiyhtiö on luvannut hallitukselle ehdotuksien tuovan miljardien säästöjä."
-------------------------

McKinsey Co.:n tehtävänä on muun muassa miettiä Suomen terveydenhuoltojärjestelmän uudistamista, jenkkilän mallin mukaiseksi! Valtiovarainministeriö voisi mielestäni samalla palkata vaikka kreikkalaisen kirjanpitoalan konsulttifirman uudistamaan valtion taloudenpitoa tai tilata pohjoiskorealaisia asiantuntijoita pohtimaan Suomen ihmisoikeus- ja sananvapaustilanteen parantamista!

Mutta se, mikä on oleellista vesioikeuksien kannalta on, että McKinsey luonnollisesti ajaa myös vesilaitosten ja -varantojen liberalisointia, kuten EU, WTO ja Maailmanpankki vaativat.

Siis oikeastihan Suomen hallitus ei vain uskalla omissa nimissään ajaa omaa politiikkaansa. Vanhanen ja muut keput voivat aina pistää pään pensaaseen ja sanoa, että; "Eehäm myö muuten, mutta ku ameriikkalaenen konsultti ehotti, ja se sattu kuulostammaa nii hyvälle, ja mukava miekkonenkin oli, eehäm myö arvattu notta siinä näen käöpi". Matti "Anteeksi" Vanhasen hallituksella on tässä asiassa yhtä selkärangattoman suoraselkäinen ja ryhdikäs ote vastuunkannossa kuin sillä kuuluisalla strutsilla.


Lisäinfoa: McKinsey laati vuonna 2007 edellisen ohjelmaehdotuksen silloiselle Suomen hallitukselle. Parin vuoden takaiset ehdotukset on lähes kauttaaltaan toteutettu:

McKinsey ehdotti:

-          tilaaja-tuottajamallit ja liikelaitostaminen kunnallisissa palveluissa
-          työnantajamaksujen pienentäminen
-          julkisen terveydenhuollon maksujen korotus
-          työttömyysturvan ehtojen tiukentaminen
-          yritysten aseman vahvistaminen yliopistojen hallinnossa
-          korkeakoulupaikkojen kohdentaminen yritysten tarpeiden mukaan
-          opetuksen maksullisuus muualta tuleville
-          kansainvälisille yrityksille suunnatun markkinoinnin lisääminen

Miten on selitettävissä se, että hallitus käyttää verorahoja tulevan hallitusohjelman laatimiseen? Näinhän ei tehtäisi, ellei oltaisi varmoja, että ollaan päättämässä asioista myös ensi vaalikaudella. Onko Suomen hallitus luovuttamassa keskeistä päätöksentekoa Yhdysvaltoihin ylikansalliselle yritykselle? Onko ensi vaalien tulokset jo jemmassa vanhaan neukkutyyliin, vai valmisteleeko hallitus salassa poikkeustilaa?


Pahin mätä löytyi kuitenkin tästä Maa ja Metsätalousministeriön julkaisusta: jossa viitataan ns. "Viisaiden" ryhmän mietintöön, sivulla 40 sanotaan näin:

---------------------
"Tutkijaryhmä: kansallinen oikeuslaitos lakkautetaan

Yksituumainen johtopäätös Suomen kansallisen lainsäädännön säilyttämismahdollsuutta arvioineen oikeusoppineiden ns. "Viisaiden ryhmän" työstä on, että kansallisesta lainsäädännöstä, kuten vesilaista, tullaan luopumaan kokonaan säädäntävallan keskittyessä EU:hun.

Samanaikaisesti viime vuosina tapahtunut ilmastosuotuisan energian, tuuli- ja vesivoiman, arvon räjähdysmäinen kasvu ja raakavesivarojen hallinnoinnin siirto EU:n yhteiseen vesipörssiin aiheuttaa merkittävimmän kansallisomaisuutemme menettämisen. Vaikka energia- ja vesivaramme edelleen fyysisesti sijaitsevat Suomen alueella, niiden käyttöä tullaan jo lähivuosina rajoittamaan mm. Etelä-Euroopan akuutin vesikriisin vuoksi."
-----------------------
Missä vaiheessa Suomen hallitus jätti kertomatta kansalle, että Suomen vesivarannot ja niiden hallinta ON JO siirretty EU:n yhteiseen vesipörssiin!!??

Ja kyseinen EU:n "viisaiden" ryhmähän on tämä European Reflection Group, jonka varapuheenjohtajana on tällä hetkellä Jorma Ollila, joka syksyllä puhui Euroopan tulevasta vesipulasta (mihin viittasin ensimmäisessä aihetta koskevassa kirjoituksessani).

Eli: On tapahtunut valtiopetos!-------------
P.S.

Minua on viime aikoina alkanut pelottaa oikeasti, kun olen seurannut viranomaisten toimia liittyen Marko Sihvosen kohteluun, että ilmeisesti tämä vesiasia on hiton arka paikka viranomaisille ja hallitukselle, kun toimintarepertuaariin otettiin laittomat pidätykset, laittomat sakot, kansalaisoikeuksien polkeminen ja poliisin toimivallan ylittäminen, ks. linkit, kannattaa lukea järjestyksessä, niin saa kokonaiskuvan:

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/22/poliisi-on-ystava/
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/24/sauna-sisu-ja-poliisi/
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/26/sananvapaus-suomessa/

Ja

http://keronen.blogspot.com/2010/02/marko-sihvonen-vastaan-eurooppalainen.html

Eli jos allekirjoittaneelle alkaa tapahtua jotain "outoja", niin tiedätte ainakin sitten syyn.

-----------------
EDIT  9.3.2010 Lisätty tietoja

4 kommenttia:

Markus M kirjoitti...

Yli 20 vuotta seurattuani kehitystä joudun toteamaan, että olemme loppusuoralla, mitä vähäiseenkään itsehallintoon tulee. Havainnot kulissientakaisesta "isokenkäisten" toiminnasta maailmanhallinnon yhtenäistämiseksi ovat edenneet lähelle täyttymystään. Rekisteritiedot ovat keskitetysti 'PEDON' käsillä, joten nimilistojen suhteen OLET TODENNÄKÖISESTI erittäin ANSIOITUNUT...

kati kirjoitti...

Niin... kyllä tää loppumeingi menee todella raaksi. "Kansan/kansojen omaisuuden ja itsenäisyyden täydellinen "raiskaamininen" ja tuhoaminen on karmeeta katsottavaa, kyllä moni tulee saamaan sydänkohtauksen pelkästä henkisestä tuskasta tätä hommaa kohtaan! Uskon, että itsekin olen sillä listalla, mutta kuka korkeimman suojelukseen uskoo.. niin ei ainakaan henki joudu häviöön, vaikka tää ruumis joutuisikin kovalle koetukselle.

Martti Olsen kirjoitti...

Unionin ystäväksi.

Kuinka Suomesta voisi tulla Euroopan Unionin ystävä ?

Tätä ovat monet pienet ihmiset nyt ahdistuneina kyselemässä.

Papitkin kyselevät, mitenkä kirkko nimenomaan kirkkona
voisi olla tässä kyselemisessä mukana, laskeutuen pienen

ihmisen rinnalle vailla valmiita vastauksia, tietenkin.


Mutta ei hätää, oppikaamme historiasta :
Soviet Unionin kanssa oli aluksi vaikeuksia, mutta heti
kun oli luovutettu neukuille Petsamo, puolet Sallasta sekä
Karjala tultiin ystäviksi.

Ystävyyttä vahvisti vielä sotakorvausten maksaminen,
YYA-sopimuksesta puhumattakaan.

Tästä avautuikin Suomelle kunniakas tehtävä –
välkkyä vuosisadan valheen mainosvalona mafiatyylisen rosvojoukon
johtaman suurvallan kyljessä !

Niinpä meillä ei ole nytkään syytä huoleen:
luovutamme EU:lle vaikean ulko- ja tullipolitiikan, ylivoimaisen vaikean rahapolitiikan,
lainsäädäntövallan ynnä muuta pientä.

Tästä kiitollisena maksamme jäsenmaksumme iloisin mielin ja kuuntelemme,
mitä muuta vielä saisimme bryssille luovuttaa.

Sitten onkin mukavaa luottamuksellisesti (= hyväuskoisesti) ja
rauhantahtoisesti (= rahantahtoisesti) seurata, mitä
pikku tehtäviä meille suodaan tämän uuden unionin välineenä.

Martti Olsen
(17.10.1994)

Arja Tuula kirjoitti...

Onkohan kaikki kansanedustajat tietoisia tästä touhusta. Lähetin kokeeksi Bjarne Kallikselle tästä infoa (tämän kirjoituksen, onhan tämä julkista luettavaa) Katsotaan, reagoiko KD mitenkään.