perjantai 28. marraskuuta 2014

Sankaruuden 105 päivää vs. Sodoman 105 ääntä

Talvisodan syttymisestä tulee näinä aikoina kuluneeksi seitsemänkymmentä viisi vuotta. Talvisota kesti 105 päivää ja oli kansakuntamme kiivas olemassaolotaistelu idästä tullutta vihollista vastaan. Se oli tuhosta huolimatta siunauksellinen maallemme, sillä sen luoman yhteenkuuluvuuden ja yhteishengen avulla selvittiin pitkälle sotien jälkeiseen aikaan.

Nyt Eduskunta on päättänyt 105 äänellä antautua lännestä tulleelle viholliselle, kulttuurimarxilaiselle mädännäisyydelle ja rappiolle. Asia jakaa syvästi kansakuntaamme ja tuhoaa sitä arvopohjaa, jolle maamme on rakennettu. Ja pahinta on, että näin lainsäätäjämme vetävät Jumalan tuomion kansamme ylle.

Sankaruuden 105 päivää vs. Sodoman 105 ääntä.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Presidentistä olisi nykyisten valtaoikeuksien puitteissa sen verran apua jos hän kieltäytyy allekirjoittamasta lakia määräajan kuluessa. Sen jälkeen se palautetaan eduskuntaan. Sitäpaitsi eduskuntavaalit lähestyvät joten äänestäisikö eduskunta siitä ennen vaaleja vai siirtäisikö sen vaalien jälkeen? Onko niin että vaalien yli ei voi siirtää vaan asia raukeaa?

Mike Johnson kirjoitti...

Sinulla on erittäin mielenkiintoinen blogi instagramissa. Voit Osta Instagram Seuraajia mainostaaksesi blogiasi