sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Bostonin terrori-iskun tekijöiden yhteys Kavkaz-centeriin ja Heidi Hautalaan?

Nyt ollaan sitten poliittisten kohujen suhteen ns. jännän äärellä.

Jos USarinkin uutisoima väite Bostonin pommi-iskun tekijöiden kytköksistä Suomessa sijaitsevaan tsetseeniterroristi Doku Umarovin järjestön tiedotussivustoon Kavkaz-centeriin pitää paikkansa, voi Heidi Hautalalla ja Vihreillä olla pian muutakin huolen aihetta kuin Hautalan remonttiepäselvyydet.

Nimittäin Kavkaz-centerin sivuston ylläpitäjänä toimii Hautalan ja hänen miesystävänsä Andrei Nekrasovin ystävä Mikael Storsjö.

Siis jos yhteys todetaan, jää epäselväksi ainoastaan se, että onko Hautalan ja hänen miesystävänsä yhteydet Storsjöhän ja Umaroviin Venäjän ja SVR:n vastatiedustelun propagandaa vai siitä huolimatta totta.

Jos on, niin Hautalalla ja Vihreillä voipi olla piru merrassa, kansainvälisen terrorismilainsäädännön suhteen.

Eihän tästä ole kauaakaan kun Anni Sinnemäen miesystävä Anton Montin yhteys italialaisen Punaiset prikaatit-järjestön pääideologin kanssa olivat tapetilla.

Muistattehan, miten Perussuomalaisia "vasta-jihadisteja" lyötiin kuin vierasta sikaa Anders B. Breivikillä, vain siksi, että B. oli lainannut norjalaisbloggaria, joka oli lainannut Halla-ahoa. Se, että B:n ja Halla-ahon välille voitiin vetää löyhä yhteys, riitti syyksi.

Jos yhteys Bostonin terrori-iskun ja Kavkaz-centeriin vahvistuu todeksi, on ketjun vetäminen Storsjöstä Nekrasoviin ja Hautalaan ns. helppoja pähkinöitä, siitä huolimatta että asiaa ovat pitäneet esillä lähinnä vain poliittisesti leimautuneet Bäckman&Co.

Sen jälkeen kakka luultavasti alkaa lentämään vihreään tuulettimeen ja kunnolla.

Varmaan Kremlissä myhäillään nyt avautuneista mahdollisuuksista, ja valitettavasti siihen voi olla aihettakin.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan miten käy.

4 kommenttia:

L.K. Nelson kirjoitti...

"Sen jälkeen kakka luultavasti alkaa lentämään vihreään tuulettimeen ja kunnolla."

Ei kakka lennä vihreään tuulettimeen koskaan, koska suomalainen yhteiskunta eliitteineen tekee kaikkensa suojellakseen vihreitä kultapossujaan. Suomi eroaa vaikka EU:sta mieluummin kuin antaa mitään pahaa tapahtua oikeamielisten vihreiden puhtaalle imagolle.

Turjalainen kirjoitti...

Tsetseeneistä noin yleensä,

Tsetseenikansa nousi kapinaan stalinisteja vastaan 1939. Taistelu päättyi venäläisten voittoon 1944 kiitos amerikkalaisten antaman ase-tuen. Yli 40% tsetseeni-kansasta tuhoutui sodan aikana ja sen jälkeisessä holocaustissa. Vapaustaistelun johtaja Kazan Israilov julisti 1939: "I have decided to become the leader of a war of liberation of my own people. The valiant Finns are now [in the winter war] proving that the Great Enslaver Empire is powerless against a small but freedom-loving people. In the Caucasus you will find your second Finland, and after us will follow other oppressed peoples."

http://en.wikipedia.org/wiki/1940–44_insurgency_in_Chechnya

Populaatiogenetiikaltaan mielenkiintoinen kansa: 60% miehistä haploryhmää J1, jota löytyy myös Van-järven ympäristö kurdeilla (n. 10%), Etelä-Jordaniasta (n. 20-40%), Jemenistä (yli 20%) ja juutalaisilla (muutama prosentti, paitsi Kohanimeilla yli 7%). Esi-isät siis seemiläispaimentolaisia nykyisen Etelä-Israelin, Jordanian ja Arabian niemimaan alueelta. Jännä, miten päätyneetkään Kaukasukselle, ja keitä esi-isät olivatkaan..

.. ..tai itse asiassa hyvin selvää, miten ja keitä, vinkkinä nimi "Israilov" ;)

Turjalainen kirjoitti...


Mikael Storsjö on aktiivi vihreä ja Vihreiden jäsen, ollut ehdolla, jne. joten kytkös on olemassa puolueeseen ilman Hautalaakin, mutta Hautalan mukanaolo taustalla alleviivaa sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa oltua Tsetseeniassa Džohar Dudajevin vieraana Groznyissa viikon päivät vuonna 93 ja vaikka itse patu olikin samoine karate-harrastuksineen kuin minäkin ihan ok, niin itse tsetseeneistä en voisi parhaalla tahdollanikaan mainita juuri mitään positiivista.

Melkoista sikamaisuutta yhdistää Suomen sodanaikaiset saavutukset islamistien yksinomaan terroritekoihin perustuvaan 'vapaustaisteluun'.

Tuli myös noita aikoja käväistyä Georgiassa, ihan Suomen virallisena edustajana, joka myöhemmin johti siihen, että uusi vastavalittu presidentti vietti myöhemmin viikon Suomessa henkilökohtaisena vieraanani.

Presidentti Zviad Gamsakhurdia voitti vaalit yli 90% äänivyöryllä, mutta siitäkin huolimatta mm. Hesari kirjoitti jo vaalituloksen tultua julki venäläismielisen ehdokkaan voittaneen vaalit. Miksi noin?

Selitykseksi kelvannee se, että matkalla olivat mukana myös mm. Satu Hassi ja Heidi Hautala, jotka todistetusti lähettivät tuollaisen vääristellyn tiedon Moskovaan ja sitä kautta suomalaiseen mediaan.

Että sellaisia meillä on EU-edustajina ja ministereinä.