keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Uusinta: Video paljastaa Smolenskin "onnettomuuden" olleen attentaatti

Jokin aika sitten nettiin ilmestyi amatöörivideo, joka oli tuoreeltaan kuvattu Smolenskin lentoturman paikalla.

Videon kuvaaja oli sattumalta paikalla ollut Adrij Mendierej. Tässä ensimmäinen linkki videoon. Ja tässä vielä toinen. Ensimmäinen nettiin ilmestynyt video "hävisi" pian bittiavaruuteen, samoin kävi seuraaville. Kun tämä huomattiin, alkoivat asiasta kiinnostuneet levittämään videota, ja nyt se on levinnyt niin, että asiasta vastuulliset tahot ovat ilmeisesti lopettaneet tuloksettomat peittely-yrityksensä videon osalta.

Video on paljastava. Tarkalla korvalla voitte huomata, että 57. sekunnin kohdalla kuuluu neljä pamausta, jotka kuulostavat laukauksilta, ja sen jälkeen kuuluu ääni, jossa kuvaajia uhkaillaan pysymään poissa.

Kun video analysoitiin tarkemmin tekemällä siitä videoanalyysi, paljastui paljon enemmän: Videokuvaa hidastamalla näkyy kuinka koneen hylyssä seisoo todennäköisesti koneen pilotti täysin hengissä ja hän heiluttaa kättään sotilaille. Silloin yksi sotilaista sanoo toiselle sotilaalle Venäjäksi; "Anna minulle ase". Tällöin henkilö koneen hylyssä taas huutaa Venäjäksi: "Älä tapa meitä". Silloin kuuluu ensimmäinen laukaus. Videolla näkyy kuinka ensimmäinen tapettu lentäjä kaatuu maahan.

Hieman taukoa niin kuuluu toinen laukaus ja taustalta kuuluu Venäläissotilaiden naurua. Sitten kuvasta näkyy hidastettuna kuinka toinen onnettomuudesta hengissä selvinnyt uhri kaatuu tapettuna maahan. Tämän jälkeen Venäläinen sotilas huutaa; "Muuttakaa suunnitelmaa, ampukaa".

Kuuluu kolmas laukaus ja sen jälkeen taas neljäs laukaus ja kuvasta näkyy kuinka kolmas koneen hylystä esiin kömpinyt henkilö kaatuu maahan, ilmeisesti ammuttuna.

Vidoen kuvaaja Adrij Mendierej sai maksaa paljastuksestaan hengellään. Virallisesti vahvistetun tiedon mukaan hänet tuotiin henkihieverissä 15. Huhtikuuta Kiovalaiseen sairaalaan kriittisessä tilassa ja hän kuoli 16. Huhtikuuta aamupäivällä. Hänet oli puukotettu kahden tuntemattoman henkilön toimesta hengiltä. Näin silminnäkijä vaiennettiin, jäljellä on vain video.

Huomioitavaa on, että myöhemmissä virallisissa "muka tuoreissa" uutiskuvissa tapahtumapaikalta näytettiin kuvaa koneenromusta, kun sitä sammutetaan. Siinä koneen peräosa on eri päin kuin tuoreeltaan kuvatussa videossa. Ennenkuin uutiskuvaajat päästettiin paikalle, oli romuja käännetty kun oli tutkittu ja varmistettu ettei ketään varmasti jää henkiin antamaan todistustaan.

Tässä erään toisen henkilön tekemä analyysi videolla selvästi kuullusta puheesta, mukaan lukien kuvaajan ja hänen lähellään olleen miehen sanomiset, sekä heille huudetut:

00:12 "Uspokój się" (-Rauhoitu)

00:17 "Patrz mu w oczy" (-Katso hänen silmiinsä)

00:21 "Uspokój się" (-Rauhoitu)

00:22 Venäjäksi (jostain): "Zjob" (-Tissit ylös [l. käsky 'selkä suoraksi',] )

00:23 "O boże" (-Voi Jumala!)

00:25 "Już po" (-Tuon jälkeen [l. 'tuon takana'])

00:27 "Zostaniesz tu i zginiesz?" (-Aiotko jäädä tänne kuolemaan?)

00:28 "Ta pani tu jeszcze żyje" (-Tämä nainen on vielä hengissä)

00:28 "Wielki Jezu" (-Voi Jeesus [lit. 'Suuri Jeesus'])

00:29 "Idziesz" (-Mene [l. 'pakene'])

00:30 Venäjäksi: "Ubija ciebie" (-Minä tapan sinut)

00:31 Venäjäksi: "Uwijajcie sia" (-Kiirehtikää)

00:32 "Swięty Józefie, jak tak można" (Voi Pyhä Joosef, kuinka he voivat tehdä näin?)

00:43 Venäjäksi: "Nikagda uchoda" (-Et pääse karkuun)

 
Olen erittäin pessimisti sen suhteen, että tämä rikos, kokonaisen eurooppalaisen valtion johdon tuhoaminen, tulee koskaan oikeuden eteen, koska se sopii liian hyvin a) Venäjän intresseihin, b) Puolan liberaalihallituksen intresseihin ja c) EU:n johdon intresseihin.
 
 
 
-------------------
P.S.
 
Muistutuksena tekijöille, niin lännessä kuin idässä:
 
"Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo JHWH". Room. 12:19
 
"Minun on kosto ja rankaiseminen, säästetty siksi ajaksi, jolloin heidän jalkansa horjuu. Sillä heidän onnettomuutensa päivä on lähellä, ja mikä heitä odottaa, se tulee rientäen". 5. Moos. 32:35
 
"..Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi". Ob. 1:15

Ei kommentteja: